0730 556 541
consulting@hart.ro

Insight (HDS) Report

Profilul de dezvoltare Hogan (partea intunecata a personalitatii) este singurul instrument business de evaluare a caracteristicilor personale care pot deraia cariere si impacta negativ performanta.

Evidentiaza ariile de dezvoltat pentru o persoana, care se manifesta plenar in momente de stres, tensiune, oboseala, care reprezinta deseori “puncte oarbe” pentru respectiva persoana.

Poate fi utilizat atat pentru dezvoltare cat si pentru selectie.

Continut raport:

  • Evidentiaza comportamentele exagerate, care pot deraia cariere si impacta negativ performanta
  • Evidentiaza implicaţii comportamentale.

Download model de raport

Testimonials
Stela Pop, Roto Romania
Am participat la atelierele de dezvoltare a inteligentei emotionale si la o parte a celor de conversatii dificile si deja simt ca sunt capabila sa constientizez mult mai bine propriile trairi, propriile nevoi si, totodata, sa le comunic mai bine celorlalti. Este uimitor cat de simplu se poate rezolva un conflict sau o problema in mod constructiv, atunci cand raspunzi cu empatie si cu asertivitate.
Monica Dinca, Acvatot
Thank you, Rodica, because I rediscovered how wonderful are the people and that putting trust in them and giving them the space, they can deliver unexpected results. Congratulations HART for such a professional training session. Monica Dinca, HR Manager Acvatot
Corina Hostina, Centrofarm
An interactive course where you deepen your knowledge and then put it into practice.
Care to socialize with Hart?
Facebook Hart Consulting Twitter Hart Consulting LinkedIn Hart Consulting YouTube Hart Consulting