021 310 54 57
consulting@hart.ro

Cultura organizationala: sanatate si securitate in munca

Madalina Balan

Managing Partner, HART Consulting

Madalina Balan

Este specializata in psihologie organizationala, psiholog, consultant senior si managing partner la HART Human Resource Consulting. Madalina este certificata in metodologia HOGAN Assessment, fiind trainer pe Romania si Republica Moldova in aceasta metodologie. Cu  o experienta de peste 10 ani ca trainer si consultant in resurse umane, Madalina a gestionat variate proiecte de talent management, selectie si dezvoltare pentru numeroase organizatii romanesti si multinationale.

Dan Adrian Berinde

Regional Director, Eastern Europe, LIM-Leadership in International Management

Dan Adrian Berinde

Dan a predat managementul la Universitatea Tehnica Iasi timp de 10 ani si a condus procese de restructurare in companii diverse din domeniul financiar, alimentar, textil, constructii, incepand din 1997. A devenit expert in conducerea proceselor de schimbare, utilizand ARL-Action.Reflection.Learning. ca instrument de lucru. Experienta lui include formarea si dezvoltarea echipelor inalt performante si coaching-ul executiv si de echipa. E pasionat de proiectarea si implementarea proceselor complexe de schimbare, coaching individual si de echipa, calatorii, cunoasterea diverselor culturi.

 

Vlad Gliga

Business Manager Romania, Gi Group

Vlad Gliga

Vlad este absolvent de studii economice, urmate de master in resurse umane si un stagiu de specializare de 2 ani in managementul resurselor umane, in SUA. Baza educationala impreuna cu experienta profesionala, locala si internationala, i-au conferit cunostintele necesare sa poata identifica cu usurinta solutii practice in gestionarea si eficientizarea resurselor umane care avantajeaza deopotriva companiile precum si angajatii. Astfel, poate contribui semnificativ in crearea unui mediu de lucru eficient si sigur.

Marco Vetter

Marco Vetter, Head of Psychology Department, Schuhfried International

Marco Vetter

Marco a studiat psihologia la Universitatea din Viena. După absolvire, timp de peste 10 ani, a lucrat in calitate de consultant in management si resurse umane in diferite sectoare si proiecte. Din 2010, a ocupa functia de sef al departamentului de cercetare si consultanta psihologica de la Schuhfried. Totodata, Marco lucreaza ca lector de evaluare psihologica la Universitatea din Viena si Graz. Marco este, de asemenea, director adjunct in cadrul Comitetului „Cerinte pentru procese si metode de selectie si dezvoltare a resurselor umane", de la Austrian Standards Institute.

Monica Tudor

Monica Tudor, Industrial Ecology Managing Director, Lafarge Ciment (Romania)

Monica Tudor

Monica Tudor a absolvit Universitatea Bucuresti - Facultatea de Chimie. Imediat dupa absolvire, timp de 10 ani, Monica a lucrat in cadrul unei companii de import si distributie aparatura de laborator si echipamente industriale de inalta performanta cu aplicabilitate in diverse domenii de activitate. Din 2010, Monica s-a alaturat companiei Lafarge Ciment (Romania) S.A. in pozitia de Director al Diviziei de Ecologie Industriala in cadrul careia a format si dezvoltat o echipa puternica, cu valori, avand o contributie importanta in implementarea standardelor de sanatate si securitate a oamenilor.

  • Biografie speakeri Cultura organizationala: sanatate si securitate in munca - HART Consulting

Completarea acestui formular de inscriere la Conferinta “Cultura organizationala: sanatate si securitate in munca”, organizata de HART Consulting in parteneriat cu LIM si GiGroup, reprezinta acordul dvs. pentru procesarea datelor in vederea emiterii facturii fiscale necesare achitarii taxei de participare. Prezentul formular tine loc de contract intre parti. Download formular.

Organizatori

HART Consulting
Leadership In International Management (LIM)
Gi Group

Parteneri principali

Schuhfried GMBH
Revista Cariere
HR Manager
UNTTR
Portal HR
Revista Miscarea
Agenda Constructiilor
Best Resource
Manager Express
Business Edu
Reteaua Sociala RSC
Vapro
Integra HR
Eurostudia
Tu socializezi cu Hart?
Facebook Hart Consulting Twitter Hart Consulting LinkedIn Hart Consulting YouTube Hart Consulting