0730 556 541
consulting@hart.ro

Diversitatea de gen in leadershipul romanesc

Crina Ilie

Europe Learning and Development Leader, Genpact

Crina Ilie

Crina este un pasionat profesionist de HR, cu abilitatea de a alinia eficient talentele in context multicultural si intotdeauna gata de a-si asuma sarcini solicitante. Are o experienta de peste 15 ani in resurse umane, incluzand crearea, implementarea, livrarea si masurarea diferitelor procese de HR: recrutare si retentie, dezvoltarea talentelor, administrativ, payroll, compensatii si beneficii, training, managementul performantei, implementarea sistemelor HR, gestionarea proceselor de schimbare sau achizitie etc. Expertiza ei in resurse umane se intinde peste domenii precum: consultanta, servicii medicale private si externalizarea proceselor. In prezent, lucreaza ca Learning and Development Lead pentru Genpact Europa si se concentreaza asupra transferului de cunostinte, managementul cunostintelor, adecvarea programelor de training si monitorizare. Principalele responsabilitati sunt de a coordona la nivel european initiativele de dezvoltare a talentelor, asigurarea transferului de cunostinte si de a desfasura eficient practicile de gestiune a cunostintelor din Europa. De asemenea, conduce initiativele de Learning and Development pentru a asigura alinierea acestora si un management adecvat. 

Sandra Pralong-Budis

Presedinta Fundatiei SynergEtica

Sandra Pralong-Budis

Sandra Pralong-Budis este Presedinta Fundatiei SynergEtica, consultant, trainer si coach-in-devenire. In lumea corporatista a livrat consultanta strategica in comunicare pentru companii precum Renault/Dacia, Erste Bank, Google si institutii precum Banca Mondiala, ONU, Comisia Europeana si OCDE. Este si o activista civica care a pus bazele fundatiei Soros la Bucuresti in anii '90 si in continuare indeamna tinerii sa ia atitudine prin programe precum "Nesimtirea Ucide!", "Misca-ti Bunul-Simt!" sau "Eruptie Anti-Coruptie!" S-a intors in Romania in 1990 de la New York, lasand in urma o frumoasa cariera la Newsweek. A fost consiliera Presedintelui Emil Constantinescu si, in 2007, a fost invitata de Comisia Europeana sa fie Ambasador al Bunavointei pentru Anul International al Dialogului Inter-Cultural. Este Decan al Scolii de Comunicare si Presedinta Asociatiei Romane de Relatii Publice (ARRP). Are trei Masterate (din Elvetia si SUA) in marketing, diplomatie si filosofie politica, si un Doctorat in Stiinte Politice (cu distinctie) de la "Sciences Po" Paris. In 2010 a publicat la Polirom volumul colectiv "De ce m-am intors in Romania" si, in 2013, tot la Polirom, "Mai Romani decat Romanii?-De ce se indragostesc strainii de Romania", o colectie de marturii ale strainilor care au ales sa se stabileasca la noi. Actualmente dezvolta in echipa un program de "Lidership Intuitiv".

Raluca Kisescu

Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania si Moldova

Raluca Kisescu

Cu 14 ani de experienta in marketing, Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania si Moldova, este unul dintre principalii actori ai domeniului, in Romania. Sub tutela ei, Avon Romania s-a angajat in proiecte curajoase si inovatoare, obtinand recunoasterea la nivel national si international. 

Dana Deac

Moderator

Dana Deac

Cei 25 de ani de cariera in televiziune si radio, o recomanda ca fiind un fin si profund cunoscator al tehnicilor de comunicare, un incisiv comunicator, un formator de opinie respectat de breasla si apreciat de auditoriu.

Din aprilie 2013 este presedinte al boardului de directori al Fundatiei Orange Romania.

Intre 2005-2011 a fost membru in Comitetul Director al Fundatiei United Way Romania; din anul 2008 colaboreaza cu Fundatia Renasterea.  Intre 2009-2011  face parte din juriul international alcatuit de Fundatia Erste din Austria, juriu care a evaluat proiecte ale societatilor civile din 12 tari central si est europene. Contributia in sectorul societatii civile, este marcata prin participarea in calitate de membru al juriului, la numeroase evenimente, precum: "Gala Oameni pentru Oameni" (2003-2009), "Gala Societatii Civile" (2002-prezent), "Gala World Vision Romania" (2001-2002), Gala Erste Stiftung (2009-2011).

In luna ianuarie 2010, revista Avantaje i-a acordat premiul „Femeia anului 2009 pentru Responsabilitate si Implicare Sociala”.

La inceputul anului 2007, ocupa functia de Director al postului public TVR 1. Intre 1998 si 2006 a fost reporter, producator, producator executiv si prezentator la posturile de televiziune Antena 1 si Antena 3. A fost redactor-sef la postul privat de televiziune Tele 7abc si la canalul pentru tineret al Radiodifuziunii Romane.

A primit marele premiu al Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania pentru emisiunea „Reporter Tele7” in 1997, premiul APTR pentru emisiunea matinala „Cafeaua cu sare” in 2005, premiul APTR pentru campanii sociale in 2003, premiul pentru Reportajul anului 2000 decernat de Clubul Roman de Presa.

In februarie si iunie 2013 a moderat evenimente organizate de Reprezentanta Comunitatii Europene (Anul Cetatenilor si lansarea noii retele Europe Direct, Campania de informare Forum European). Printre companiile cu care a colaborat in calitate de organizator de evenimente economice, politice si sociale se afla Microsoft Romania (Leadership @ Feminine, A Diversity & Inclusion Initiative of Microsoft Romania Bucharest, May 2011). 

Dana Deac a fost decorata de Regele Mihai I al Romaniei cu cele mai inalte distinctii ale Casei Regale a Romaniei: "Nihil Sine Deo" si "Crucea Casei Regale a Romaniei".

Dana Deac este absolventa a Facultatii de Istorie si Filosofie, Sectia Filosofie-Istorie, din cadrul Universitatii Bucuresti.

Sotiris Chatzidakis

Vice Presedinte Executiv al CEO Clubs International

Sotiris Chatzidakis

Sotiris este Vice Presedinte Executiv al CEO Clubs International, responsabil pentru Romania si expansiunea in Europa. Sub conducerea lui, CEO Clubs a devenit rapid unul dintre cele mai mari si importante cluburi de afaceri din tara, avand ca membri Directori Generali/CEO ai celor mai mari companii din Romania si Europa de Sud - Est (50-€60 mil. cifra de afaceri si 500 angajati in medie fiecare). Anterior a fost Director General pentru CEO Clubs in Grecia, primul CEO Clubs in Europa.  A detinut de asemenea roluri executive in institutii si companii de renume din sectorul bancar, tehnologie si retail, coordonand proiecte importante in Grecia si strainatate. Sotiris este si membru fondator al SARGIA Partners Romania, in linie cu obiectivul sau de a influenta pozitiv leadership-ul la scara larga. Este certificat Master Coach de catre Center for Advanced Coaching (CAC) din Statele Unite. Lucrand aproape cu CEO si antreprenori inca din 2009, a dezvoltat o intelegere ampla a nevoilor si provocarilor leaderilor. Sotiris este un impatimit sustinator al ecosistemelor si un entuziast al start-up-urilor. Sustine de asemenea impartasirea cunostintelor, dezvoltarea continua, deschiderea si increderea, aspecte pe care le considera cheie in dezvoltarea constanta si sustenabila. Detine Diploma Universitara in Management si Comportament Organizational si doua certificari de Master (International Marketing & MBA). Expresia favorita este “Nu exista nu se poate” si de acolo incepe totul… 

Lavinia Rasca

President, European Professional Women's Network Romania

Lavinia Rasca

Profesor, consultant, manager, antreprenor cu o contributie importanta la formarea liderilor si managerilor si la crearea sectorului de IMM din Romania. Lavinia Rasca este membra fondatoare ASEBUSS – primul program Executive MBA din România şi director general al companiei de training EXEC-EDU. Este profesor si consultant specializat in strategie, antreprenoriat, HR, leadership, autoare si coautoare a numeroase carti si articole de specialitate, speaker la conferinte nationale si internationale. A creat si implementat numeroase programe de dezvoltare manageriala pentru zeci de companii, a dezvoltat  si coordoneaza echipa de experti a EXEC-EDU, a lucrat cu mii de manageri in cursuri, seminarii, sesiuni de consultanta. Are un doctorat in managementul IMM, s-a specializat la scoli de prestigiu ca Harvard Business School, IESE Barcelona, University of Washington, London Business School. Convinsa de rolul important pe care il au femeile in organizatii si in societate, este membra fondatoare si presedinta a European Professional Women Network Romania. Este de asemenea membra fondatoare AFIR si HR Club.

Alina Zarnescu

Director de Resurse Umane, Xerox Romania

Alina Zarnescu

Alina Zarnescu are o experienta de aproape zece ani in zona de resurse umane pentru tari din Europa de Sud-Est. Alina s-a alaturat de curand echipei Xerox Romania ca Director de Resurse Umane, unde coordoneaza activitatile de recrutare, management, evaluare si dezvoltare profesionala. Ea are ca obiective realizarea de strategii personalizate de recrutare si dezvoltare si oferirea de consultanta in cariera pentru middle si top management-ul companiei. Anterior ea a lucrat pentru compania cu activitati in industria bunurilor de larg consum nealimentare Procter&Gamble, unde a ocupat, de-a lungul carierei, pozitii precum cea de corporate recruiting manager, HR business account manager for Sales si cea de Senior HR Manager. Alina a absolvit Facultatea  de Relatii Economice Internationale, specializarea Afaceri internationale, in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Ea a participat la numeroase conferinte, training-uri si cursuri de dezvoltare profesionala organizate in tara si in strainatate.

Sorin Paslaru

Redactor sef, Ziarul Financiar

Sorin Paslaru

Sorin Paslaru este redactor sef la Ziarul Financiar, cea mai puternica publicatie de business din Romania. A intrat in presa in 1998, mai intai la suplimentul Observator Financiar al ziarului Romania Libera apoi din 1999 la Ziarul Financiar, unde a fost pe rand jurnalist, editor finante-companii, redactor sef adjunct. Din 2005 este redactor sef. Este absolvent al Facultatii de Matematica din cadrul Universitatii din Bucuresti (1997) si al Facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul ASE Bucuresti (2000). A publicat peste 1.500 de articole si opinii in Ziarul Financiar, o parte din ele reunite in cartea "PIB-ul fara tara. Cum sa reconstruim increderea in Romania" (Editura All, 2012).

Madalina Balan

Managing Partner, HART Consulting

Madalina Balan

Este specializata in psihologie organizationala, psiholog, consultant senior si managing partner la HART Consulting. Madalina este certificata in metodologia Hogan Assessments, fiind trainer pe Romania si Republica Moldova in aceasta metodologie. Cu o experienta de peste 10 ani ca trainer si consultant in resurse umane, Madalina a gestionat variate proiecte de talent management, selectie si dezvoltare pentru numeroase organizatii romanesti si multinationale.

Adina Bigas

Consultant Dezvoltare Organizationala

Adina Bigas

Adina Bigas este consultant extern, avand propriul business de servicii in domeniul resurselor umane, cu un focus aparte in dezvoltare organizationala si recrutare. Cu o experienta de peste 12 ani in management si consultanta RU, ea a dezvoltat proiecte precum: managementul performantelor, implementarea de centre de evaluare si selectie pentru identificarea potentialului, design centre de dezvoltare a competentelor manageriale, optimizarea proceselor interne, programe pentru dezvoltarea talentelor, crearea brandului de Angajator, schimbare si / sau identitate culturala, design si implementare de grile salariale etc. Adina crede in valoarea pe care diversitatea o poate aduce in luarea deciziilor, in relatiile interpersonale, in managementul afacerilor ca si in impactarea vietii sociale in ansamblul ei. Dupa ce cativa ani a fost EMEA Diversity Champ pentru Microsoft, ea este membra fondatoare si VicePresedinta Parteneriate Strategice a asociatiei European Professional Women Network in Romania. Ea detine un master in Managementul Resurselor Umane si Psihologie Organizationala in cadrul Universitatii Bucuresti si o Diploma in Management de la Codecs Open University.

Adina Bigas este consultant extern, avand propriul business de servicii in domeniul resurselor umane, cu un focus aparte in dezvoltare organizationala si recrutare. Cu o experienta de peste 12 ani in management si consultanta RU, ea a dezvoltat proiecte precum: managementul performantelor, implementarea de centre de evaluare si selectie pentru identificarea potentialului, design centre de dezvoltare a competentelor manageriale, optimizarea proceselor interne, programe pentru dezvoltarea talentelor, crearea brandului de Angajator, schimbare si / sau identitate culturala, design si implementare de grile salariale etc. Adina crede in valoarea pe care diversitatea o poate aduce in luarea deciziilor, in relatiile interpersonale, in managementul afacerilor ca si in impactarea vietii sociale in ansamblul ei. Dupa ce cativa ani a fost EMEA Diversity Champ pentru Microsoft, ea este membra fondatoare si VicePresedinta Parteneriate Strategice a asociatiei European Professional Women Network in Romania. Ea detine un master in Managementul Resurselor Umane si Psihologie Organizationala in cadrul Universitatii Bucuresti si o Diploma in Management de la Codecs Open University. - See more at: http://www.hart.ro/ro/conferinta/diversitatea-de-gen-in-leadershipul-romanesc/biografie-speakeri/#Adina%20Bigas
Dan Pascariu

Presedinte al Consiliului de Supraveghere al UniCredit Tiriac Bank

Dan Pascariu

Si-a inceput cariera la Banca Romana de Comert Exterior in anul 1973, devenind Presedinte si CEO al acestei banci in 1990. Intre anii 1994 si 1996 a fost CEO al Bancii Bucuresti – o institutie bancara nou creata de catre Alpha Credit Bank of Greece si BERD – si Presedinte al Consiliului de Administratie al Bucharest Investment Group, ramura de investment banking a Bancii Bucuresti. Intre 1996 si 1998 a fost Presedinte al Consiliului de Administratie al Creditanstalt Financial Advisers, ramura de investment banking a Creditanstalt Bankverein Austria.

Din anul 1998 pana in iunie 2007 a fost Presedinte si CEO al subsidiarei Bank Austria Creditanstalt in Romania. In urma fuziunii cu subsidiara locala UniCredit, din iunie 2007 este Presedintele Consiliului de Supraveghere al UniCredit Tiriac Bank. 
Este fondatorul si primul Presedinte (intre 1991 si 1994) al Asociatiei Romane a Bancilor, precum si co-fondator si profesor asociat al Institutului Bancar Roman.

Incepand cu anul 2012 este Presedintele Consiliului de Administratie al Tarom.

Este un sustinator implicat activ al principiilor de dezvoltare personala si profesionala prin leadership, tinand adesea cuvantari pe aceasta tema in cadrul evenimentelor diverse dedicate tinerilor si nu numai.

Annita Pakioufaki

Director General, Stanton Chase International Bucuresti

Annita Pakioufaki

Annita dispune de o vasta experienta profesionala, lucrand in trecut in companii multinationale din domeniul produselor de consum si servicii, precum si in domeniul farmaceuticelor, detinand pozitii manageriale in departamentele de vanzari, marketing, trade marketing, comercial si aprovizionare.

Annita si-a inceput cariera in cadrul Serviciului Comercial al Ambasadei Statelor Unite la Atena. Apoi s-a mutat la Group Sarantis S.A., unde a fost responsabila cu operatiunile din Cipru, Liban, Malta si Portugalia. Dupa patru ani s-a alaturat Johnson & Johnson in Grecia conducand departamentele de vanzari si trade marketing.

Inainte de venirea la Stanton Chase Bucuresti, Annita a fost Directorul Comercial si de Aprovizionare al Merck Sharp & Dohme din Atena. A fost interesata sa se alature industriei de executive search si sa conduca operatiunile Stanton Chase Bucuresti, una dintre cele mai importante companii de executive search din Romania, fiind atrasa de natura dinamica si orientata catre rezultate si oameni a acestui business. Annita locuieste in Romania de 3 ani. A lucrat intens la nivel international in multe tari din regiunea EMEA si a condus cu succes proiecte de nivel executiv si management senior pentru companii locale si internationale, in toate industriile.

  • Biografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART ConsultingBiografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART ConsultingBiografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART ConsultingBiografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART Consulting
  • Biografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART ConsultingBiografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART ConsultingBiografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART ConsultingBiografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART Consulting
  • Biografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART ConsultingBiografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART ConsultingBiografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART ConsultingBiografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART Consulting
  • Biografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART ConsultingBiografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART ConsultingBiografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART ConsultingBiografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART Consulting
  • Biografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART ConsultingBiografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART ConsultingBiografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART ConsultingBiografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART Consulting
  • Biografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART ConsultingBiografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART ConsultingBiografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART ConsultingBiografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART Consulting
  • Biografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART ConsultingBiografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART ConsultingBiografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART ConsultingBiografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART Consulting
  • Biografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART ConsultingBiografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART ConsultingBiografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART ConsultingBiografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART Consulting
  • Biografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART ConsultingBiografie speakeri Diversitatea de gen in leadershipul romanesc - HART Consulting

 

Numar de persoane

Pret / persoana, fara TVA

Discount


Pret final / persoana, fara TVA

 

1 persoana

 

50 Euro

-

50 Euro


3 persoane sau mai mult


50 Euro


20%


40 Euro


Alumni HART, ASEBUSS


50 Euro


30%


35 Euro


Membri EPWN, CEO Clubs


50 Euro


30%


35 Euro

 

Organizatori

HART Consulting
Adina Bigas
ASEBUSS
EXEC EDU

Parteneri principali

Genpact
Intel
Avon
NISSA
DeLights Beauty Club
Life Dental Spa

Parteneri

Revista Cariere
HR Manager
CEO Clubs
EPWN
Romania Insider
Manager Express
AvocatNet.ro
Portal HR
Learning Network
Business Review
Tu socializezi cu Hart?
Facebook Hart Consulting Twitter Hart Consulting LinkedIn Hart Consulting YouTube Hart Consulting