0730 556 541
consulting@hart.ro

Editia 1: Programe de managementul talentelor si construirea unui sistem eficient de succesori

Dragos Bucurenci

Moderator

Dragos Bucurenci

Dragos are zece ani de experienta in management si comunicare. Conduce de doi ani Asociatia MaiMultVerde. Are zece ani de experienta in presa scrisa si cinci ani in televiziune. Publica editoriale lunare in reviste de prestigiu precum “Esquire”, realizeaza si prezinta emisiunea “Buna ca viata” pe TVR1. Anul acesta a devenit unul dintre cei zece traineri romani autorizati sa predea modelul “Process Communication” .

Mihaela Feodorof

Managing Partner, Yourway Counseling

Mihaela Feodorof

Ultimii 16 ani de munca, Mihaela i-a petrecut in BRD - Groupe Societe Generale unde a coordonat echipa de recrutare. A asigurat gestiunea talentelor timp de cinci ani, implementand primul sistem de consultanta interna de resurse umane. In paralel, a reprezentat imaginea companiei de angajator in mediul studentesc si profesional din tara si strainatate. A creat programe destinate tinerilor cu potential inalt de dezvoltare. In 2009, Mihaela a decis sa porneasca pe drumul antreprenoriatului punand bazele companiei de consultanta YourWay. Considera ca implinirea ei sta in reusita celor care i-au multumit pentru faptul ca a fost alaturi de ei in procesul de dezvoltare profesionala si personala.

Roxana Ciltea

Human Resources Director, Sanofi-Aventis Romania

Roxana Ciltea

Roxana este  HR Director al grupului farmaceutic Sanofi-Aventis in Romania. Este absolventa a facultatii de Medicina Generala din Bucuresti si a Programului de Executive MBA ASEBUSS. Crede ca cel mai bine o caracterizeaza cuvintele lui Winston Churchill:  "Cei ce renunta nu castiga vreodata", "Castigatorii nu renunta niciodata", "Lupta mai departe!"

 

Sergiu Negut

Director Executiv, Centrul Medical Unirea

Sergiu Negut

Sergiu este absolvent al Universitatii Politehnice Bucuresti, al Academiei de Studii Economice si al programului MBA INSEAD (Franta). Incepand cu anul 1994 a lucrat in comertul cu otel, fiind pe rand junior trader, trader, country manager la reprezentanta unei firme singaporeze, Windmill. Din anul 2001 a fondat si condus o firma de consultanta, optimizand costurile de aprovizionare pentru mari utilizatori de otel din regiune. Dupa Insead, a intrat in industria farma/biotech, coordonand din Austria si Elvetia proiectul de extindere a gigantului biotech Amgen Inc in centrul si estul Europei. Din anul 2006 s-a intors in Romania si ocupa pozitia de director executiv al Centrului Medical Unirea, unul din cei mai importanti furnizori de servicii medicale, detinatoarea celui mai mare lant propriu de policlinici si spitale.

Ramon Grigorescu

HR Recruitment & Development Manager, Siemens Romania

Ramon Grigorescu

De profesie psihosociolog, Ramon are o experienta de peste 7 ani in domeniul resurselor umane, fiind certificat in metodologia Hogan Assessment. Ramon a lucrat pentru diverse proiecte de optimizare a capitalului uman din companii romanesti si multinationale. Din anul 2007 s-a alaturat corporatiei SIEMENS Romania.

Geo Hostina

Partner, Eurocenter Management Network

Geo Hostina

Psiholog de formatie, peste 10 ani de experienta ca trainer si consultant in CODECS si 3 ani experienta ca Director Executiv. Experienta in managementul proiectelor si investitiilor le-a dobandit pe parcursul a 2 ani alaturi de o companie de real estate, timp in care a avut contacte cu piata de retail si logistica, a constructiilor si tranzactiilor specifice industriei. A lucrat cu peste 40 de clienti ca trainer, consultant si coach, dezvoltand programe dedicate echipelor manageriale si de executie din cadrul firmelor respective. A urmat programe de dezvoltare personala sub supervizarea a  diferiti consultanti/coach romani sau externi, ocazie cu care a imbinat atat expertiza in psihologie cat si practica manageriala.

Alina Perrin

HR Director, L’Oreal Romania

Alina Perrin

Alina a absolvit L’ Institut d’Etudes Politique la Paris, avand o dubla specializare in relatii internationale si resurse umane. De 6 ani lucreaza cu pasiune in Grupul L’Oreal, lucrand intai la sediul din Franta ca Recruitment Manager, Sales Representative si apoi Brand Manager. De 3 ani ocupa functia de HR Director in cadrul L’Oreal Romania. 

Rodica Obancea

Executive & Team Coaching, Associate Certified Coach (ICF)

Rodica Obancea

Rodica are peste 5 ani experienta in resurse umane, 3 ani in pozitii de management. De 2 ani conduce propria companie Success Coaching oferind solutii de coaching  pentru oamenii de afaceri din companii multinationale, corporatii si antreprenorii de succes. Crede cu tarie ca scopul coaching-ului este de a dezvolta capacitatea oamenilor de a derula afaceri intr-un mod sustenabil si a-i ajuta sa descopere si sa foloseasca intregul lor potential in viata profesionala si personala. Motto-ul in care crede Rodica este ”Nu putem deveni ceea ce vrem ramanand asa cum suntem”.

Madalina Balan

Managing Partner, HART Consulting

Madalina Balan

Este specializata in psihologie organizationala, psiholog, consultant senior si managing partner la HART Consulting. Madalina este certificata in metodologia HOGAN Assessment, fiind trainer pe Romania si Republica Moldova in aceasta metodologie.

Amalia Sterescu

Vice President – Global Renewals Centers, Oracle Corporation

Amalia Sterescu

Cu peste 11 ani de experienta ca si senior manager in industria IT, in coordonarea operatiunilor din call, Amalia a gestionat cu succes echipe din arii geografice foarte diferite  (Romania, India, China). Si-a asumat intotdeauna un rol de initiator si sustinator al programelor de dezvoltare a talentelor si a liderilor din cadrul organizatiei Oracle, la nivel local, dar si global. Amalia este implicata activ in proiectele internationale ale Oracle in ceea ce priveste managementul talentelor si planificarea succesorilor. 

Cristina Manole

General Manager, Exceed Consulting

Cristina Manole

De formatie psiholog, Cristina are o experienta de peste 10 ani ca trainer si este interesata de aplicatiile practice ale psihodramei si mai ales de adaptarea acestei metode la tot ce inseamna functionarea optima a organizatiei. Exceed reprezinta atat numele companiei sale, cat si principiul sau de lucru: "Depaseste-te". Programele de formare si dezvoltare sustinute de Cristina au la baza convingerea ca orice  continut teoretic trebuie dublat de exercitii, de practica pentru a conduce la performanta.

Simina Berceanu

Executive Coach

Simina Berceanu

Simina are o experienta de peste 8 ani in resurse umane, in diferite arii. A lucrat in departamentul de resurse umane pentru prestigioase companii precum: Vodafone (Specialist Recrutare), Philip Morris Romania (Management & Organizational Development Executive), Zapp (Recruitment Manager si apoi HR Manager) si Oracle Romania (Senior HR Manager). In prezent, Simina este corporate si executive coach, lucrand cu manageri din organizatii diferite pentru a gasi cele mai eficiente solutii de optimizare a performantelor lor. Simina este de formatie psiholog. Si-a continuat studiile cu un Master in Managementul Resurselor Umane la London School of Economics. A urmat apoi  programul de coaching de la New York University, SUA. 

Monica Botocan

Human Resources Leader, Merck Sharp & Dohme Romania

Monica Botocan

Absolventa a Universitatii Tehnice de Constructii din Bucuresti si a programului de Executive MBA ASEBUSS, Monica lucreaza in industria farmaceutica de 16 ani, dintre care ultimii 14 ani a fost alaturi de echipa Schering Plough Romania, ocupand functii precum Finance Manager, Compliance Manager si HR Manager. Printre realizarile cele mai importante se numara reducerea fluctuatiei de personal la 2% prin programe de dezvoltare organizationala, coordonarea cu succes a procesului de fuziune Schering Plough cu Organon Bio Sciences si Intervet si transformarea functiunii de resurse umane intr-un partener de business. In prezent lucreaza la integrarea firmei Schering Plough in cadrul companiei Merck Sharp & Dohme Romania. O caracterizeaza spiritul inovativ cu care abordeaza procesele de resurse umane, precum si stilul de comunicare deschis in relatiile cu partenerii de afaceri. De la inceputul lunii octombrie 2009, Monica face parte din echipa MSD avand functia de Human Resources Leader Romania.

 

Violeta Rotarescu

Lector, Universitatea Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei

Violeta Rotarescu

Violeta S. Rotarescu, doctor in psihologie, este de peste 10 ani lector universitar la Universitatea din Bucuresti si psiholog specializat in evaluarea patologiei organizationale. Pasionata de a identifica resorturile ce pot conduce la optimizarea functionarii individuale si organizationale, Violeta a condus de-a lungul vremii numeroase cercetari din domeniul leadership-ului si personalitatii.

Romeo Cretu

Trainer, consultant si coach, HRD Dezvoltare Resurse Umane

Romeo Cretu

Romeo are 13 ani experienta in resurse umane si peste 10 ani experienta ca trainer, coach si consultant. A livrat numeroase cursuri din sfera abilitatilor manageriale, leadership, vanzari, comunicare, Team Building, motivare si energizare. Crede ca misiunea sa este de a-i sprijini pe oameni sa isi descopere propria maretie. Ii place sa vorbeasca despre lucruri pe care le-a experimentat si a observat ca functioneaza. Este pasionat de a descoperi mecanismele prin care oamenii se pot pune in miscare pentru a obtine ceea ce e potrivit pentru ei.  Este autorul primului studiu din Romania in domeniul motivatiei – „Motivarea angajatilor in companiile romanesti – intre mit si realitate”- autorul CD –ului educational – „Trilogia succesului” – si autorul cartii „Ce merita sa stii despre viata – 42 de lectii”.

  • Biografie speakeri Editia 1: Programe de managementul talentelor si construirea unui sistem eficient de succesori - HART Consulting

Inscriere inchisa.

Organizatori

HART Consulting

Parteneri principali

Revista Cariere
HR Manager
© 2012 Hart Consulting. Termeni si conditii | Politica date personale | Sitemap
Tu socializezi cu Hart?
Facebook Hart Consulting Twitter Hart Consulting LinkedIn Hart Consulting YouTube Hart Consulting