0730 556 541
consulting@hart.ro

Editia a 3-a: O noua perspectiva asupra Leadership-ului

Jarrett Shalhoop

Senior consultant, Hogan Assessment Systems

Jarrett Shalhoop

Jarrett Shalhoop, Ph.D. este consultant senior in cadrul International Consulting Practice of Hogan Assessment Systems, lider la nivel mondial in evaluarea personalitatii pentru selectarea angajatilor, dezvoltarea carierei si managementul talentelor. Lucrand cu multe companii din Fortune Global 500, Jarrett a proiectat si implementat numeroase programe complexe de selectie a angajatilor si de dezvoltare de leadership, intr-o gama larga de domenii si culturi organizationale. Experienta sa vasta include, de asemenea crearea si furnizarea de programe de formare in intreaga lume pentru instrumente de evaluare, interviuri structurate, si centre de evaluare. Inainte de a se alatura Hogan Assessment Systems, Jarrett a fost consultant pentru Jeanneret & Associates si Valtera Corporation, si se ocupa de sprijinirea clientilor din TOP 500  Fortune in primul rand in Statele Unite ale Americii. El este un contribuitor constant la mai multe conferinte stiintifice, inclusiv Society for Industrial and Organization Psychology and the Association of Test Publishers, si a fost publicat in Jurnalul de Psihologie Aplicata (Journal of Applied Psychology). El a primit B.A. lui in psihologie de la Universitatea Auburn, si a fost distins MA si Doctor in Psihologie Industriala si Organizationala de la Universitatea din Akron. 

Rostislav Benak

Presedinte, Assessment Systems International

Rostislav Benak

Rostislav Benak are o vasta experienta internationala in dezvoltarea abilitatilor de leadership la nivelul echipelor de TOP management, precum si in Executive Coaching. A coordonat mai multe proiecte de management de dezvoltare pentru companii multinationale din Europa si Asia (Republica Ceha, Bulgaria, Romania, Ucraina, Polonia, Germania, Marea Britanie, China, Emiratele Arabe Unite, Vietnam, etc). A absolvit Facultatea de Psihologie de la Universitatea Charles din Praga, Facultatea de Economie si Management, Facultatea de Finante de la Universitatea de Economie din Praga si “Facultad de psychologia de gestion a Universidad de Santiagio de Compostela”. El este membru ICF si membru al Czech Association of Coaches. Printre companiile care il recomanda pentru performantele manageriale, amintim: PPF, Home Credit, CEZ, T-Mobile, Sanofi-Aventis, Unipetrol/ PKN Orlen Group, Penta Investments, RWE, GE, Czech Telecom, Vodafone, T-Mobile, Grafton Recruitment, ING Bank, Microsoft, Raiffessien Bank, Unicredit Bank, Rexam/Petainer, etc. El a predat la Institutul Masaryk din Praga, in cadrul programelor de MBA si la Universitatea Tehnica din Praga, in calitate de profesor asociat in Economie, Management si departamente de resurse umane. Rostislav este presedintele Assessment Systems International, partener al Hogan Assessment Systems.

Zsolt Feher

Director for International Affairs of Assessment Systems Hungary

Zsolt Feher

Zsolt Feher a absolvit Facultatea de Economie din cadrul Universitatii Szechenyi Istvan, Ungaria in 1998. Activand pentru companii precum Kraft Foods International din New York, Ernst & Young din Budapesta si JCI in St Louis, Statele Unite ale Americii, Zsolt a consiliat multi clienti din diferite regiuni ale lumii (Asia, Europa si America de Nord), in diverse programe. De asemenea, el a creat si sustinut programe de instruire pe teme diverse, cum ar fi stabilirea obiectivelor, abilitati de conducere, abilitati de prezentare, management de proiect si a competentelor antreprenoriale din toata lumea, din Brunei pana in Guatemala. El a fost Senior Director la Junior Chamber International, Ungaria, iar in prezent, este membru al aceleiasi organizatii. Este director International Affairs of Assessment Systems Ungaria, distribuitor autorizat al HOGAN Assessment International.

Vlad Bog

HR Director Microsoft Romania

Vlad Bog

A contribuit la dezvoltarea afacerilor in Romania pentru o serie de companii multinationale  semnificative, cum ar fi R. J. Reynolds Tobacco (in prezent JTI), DHL International, The Coca-Cola Company, Vodafone si Microsoft Romania. Cu Coca-Cola Eurasia Group (intre anii 1997-2009), Vlad Bog si-a imbogatit cariera pe plan international in calitate de director de Talent si Dezvoltare Organizationala, dar si din pozitia de director al Universitatii Coca-Cola prezenta in 43 de tari grupate dupa mai multe zone geografice (cum ar fi Zona Balcanica, fosta Uniune Sovietica, Orientul Mijlociu, Eurasia si India).Printre realizarile sale profesionale, merita mentionate proiectele de proiectare si de management al strategiilor de beneficii si compensatii implementate intr-o multitudine de tari (cu cele mai diferite conditii economice: de la stabila la hiperinflationista)in diverse medii legale; proiectarea si punerea in aplicare a unui cadru unitar al politicii de Compensare pentru 21 de tari;conducerea unor proiecte deosebit de complexe de recrutare si selectie cu acoperire pe 4 continente; construirea si organizarea procesului de dezvoltare al competentelor pentru un grup de 37 de tari; precum si proiectarea si implementarea Universitatii Coca-Cola pentru Eurasia Group, (format din 43 de tari), in Coca-Cola Company. Bog Vlad este in prezent Director de Resurse Umane al Microsoft Romania.

Sergiu Negut

Consultant and entrepreneur

Sergiu Negut

Este absolvent al doua facultati: Universitatea Politehnica din Bucuresti si Academiei de Studii Economice si ulterior al programului de MBA, INSEAD (Franta). Incepand cu 1994, el a activat in sectorul comercial din industria otelului, avand rolul de a optimizare costurile de achizitie pentru marii utilizatorii de otel din regiune. Dupa experienta INSEAD, el a intrat in industria farmaceutica / biotehnologie, coordonand din Austria si Elvetia proiectului de extindere in Europa Centrala si de Est (CEE) pentru gigantul Amgen Inc. In 2006, s-a intors in Romania si, pana recent, a ocupat pozitia de director executiv al Regina Maria / CMU, coordonand o echipa in continua crestere si o afacere medicala care a devenit in scurt timp cea mai mare retea privata de servicii medicale. In prezent, el este consultant si antreprenor, detine o serie de investitii de afaceri la inceput de drum.

Madalina Balan

Managing Director, HART Consulting

Madalina Balan

Este specializata in psihologie organizationala, psiholog, consultant senior si managing partner la HART Human Resource Consulting. Madalina este certificata in metodologia HOGAN Assessment, fiind trainer pe Romania si Republica Moldova in aceasta metodologie. Cu  o experienta de peste 10 ani ca trainer si consultant in resurse umane, Madalina a gestionat variate proiecte de talent management, selectie si dezvoltare pentru numeroase organizatii romanesti si multinationale.

  • Biografie speakeri Editia a 3-a: O noua perspectiva asupra Leadership-ului - HART Consulting

Inregistrare inchisa.

Organizatori

HART Consulting

Parteneri principali

Ziarul Financiar
Business Magazin
Asebuss MBA
© 2012 Hart Consulting. Termeni si conditii | Politica date personale | Sitemap
Tu socializezi cu Hart?
Facebook Hart Consulting Twitter Hart Consulting LinkedIn Hart Consulting YouTube Hart Consulting