021 310 54 57
consulting@hart.ro

Editia a 4-a: Tendinte actuale in evaluarea psihologica

Gernot Schuhfried

Presedinte Schuhfried GmbH International

Gernot Schuhfried

Este doctor in psihologie, filosofie, matematica si fizica. In anul 1947 Dr. Schuhfried a creat setul de instrumente psihometrice si abilitati Vienna Testing Systems (VTS), astazi  recunoscute la nivel mondial. Din 1969 a fondat compania Schuhfried GmbH International, cu reprezentanti in peste  67 tari, in 5 continente, ce ofera solutii de diagnoza pentru resurse umane, psihologia transporturilor (trafic si aviatie), neuropsihologie, psihologia sportului, psihologie educationala.

Gerald Schuhfried

Director General Schuhfried GmbH International

Gerald Schuhfried

Organizationale, Management si Antreprenoriat in cadrul Vienna University of Business Administration and Economics. Incepand cu anul 2000, este Directorul General al companiei Schuhfried GmbH International, conducand operatiunile la nivel international.

Rastislav Duris

Senior Consultant Assessment Systems CEE

Rastislav Duris

Este licentiat in psihologie in cadrul Universitatii Comenius din Slovacia. Este specializat in utilizarea aparatelor de psiho-diagnoza si in livrarea de consiliere in testarea psihologica catre multiple categorii de business si institutii de stat, inclusiv ministere. Este Consultant Senior in cadrul Assessment Systems CEE si manager de produs pentru instrumentele Hogan Assessments si Schuhfried. 

Prof. Dr. Univ. Mihai Anitei

Univ. Bucuresti, Fac. de Psihologie si Stiintele Educatiei

Prof. Dr. Univ. Mihai Anitei

Este doctor in psihologie, profesor universitar si conducator de doctorat. Din 2006 este Directorul Centrului de Psihologie Aplicata din cadrul facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din Bucuresti, iar din 2009 este Presedintele Colegiului Psihologilor din Romania si Presedintele Comisiei de Psihologia Muncii, Transporturilor si Serviciilor a Colegiului Psihologilor din Romania. Membru al International Association of Applied Psychology, autor a numeroase lucrari, articole si cercetari din domeniul psihologiei transporturilor si psihodiagnosticului, Prof. Dr. Anitei este un nume sonor in peisajul academic romanesc. 

Radu Dinescu

Secretar General UNTRR

Radu Dinescu

Dl. Radu Dinescu este din 2004 Secretar General al UNTRR, Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania, o organizatie profesionala si patronala, non-guvernamentala independenta, ce apara interesele transportatorilor rutieri pe plan national si international, cu peste 13.000 membri inregistrati pana in prezent. UNTRR isi propune sa ofere comunitatii transportatorilor din Romania, nationali si internationali, servicii relevante si cu valoare adaugata. Dl. Dinescu este responsabil de optimizarea  activitatii uniunii (imagine, pozitionare, comunicare, finante) . Dl. Radu Dinescu este si Vicepresedinte al  Global Road Safety Partnership (GRSP) - Romania. Radu Dinescu este absolvent al Politehnicii din Bucuresti, departamentul vehicule cu motor, si detine un MBA in finante. Este co-autor al catorva publicatii cu privire la  transportul marfurilor periculoase

Mihaela Chraif

Psih. Univ. Bucuresti Fac. de Psihologie si Stiintele Educatiei

Mihaela Chraif

Mihaela Chraif  este lector universitar doctor in cadrul Departamentului de Psihologie, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti, titularul disciplinelor: Psihologia muncii, la programul de licenta; Analiza muncii si utilizarea bazelor de date, Selectia psihologica a personalului si tehnica interviului, Evaluarea psihologica a personalului si metode de cercetare a performantelor in munca, Evaluarea personalului, Selectia personalului, la programele de master; activitati de laborator la Psihologie experimentala; autor si coautor la 9 carti si sute de articole, executive editor al revistei Romanian Journal of Experimental Applied Psychology si vicepresedinte al Societatii Romane de Psihologie Experimentala Aplicata.

Madalina Balan

Managing Director, HART Consulting

Madalina Balan

Este specializata in psihologie organizationala, psiholog, consultant senior si managing partner la HART Human Resource Consulting. Madalina este certificata in metodologia HOGAN Assessment, fiind trainer pe Romania si Republica Moldova in aceasta metodologie. Cu  o experienta de peste 10 ani ca trainer si consultant in resurse umane, Madalina a gestionat variate proiecte de talent management, selectie si dezvoltare pentru numeroase organizatii romanesti si multinationale.

  • Biografie speakeri Editia a 4-a: Tendinte actuale in evaluarea psihologica - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 4-a: Tendinte actuale in evaluarea psihologica - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 4-a: Tendinte actuale in evaluarea psihologica - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 4-a: Tendinte actuale in evaluarea psihologica - HART Consulting
  • Biografie speakeri Editia a 4-a: Tendinte actuale in evaluarea psihologica - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 4-a: Tendinte actuale in evaluarea psihologica - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 4-a: Tendinte actuale in evaluarea psihologica - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 4-a: Tendinte actuale in evaluarea psihologica - HART Consulting
  • Biografie speakeri Editia a 4-a: Tendinte actuale in evaluarea psihologica - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 4-a: Tendinte actuale in evaluarea psihologica - HART Consulting

Inscriere inchisa.

Organizatori

HART Consulting
Assessment System
Schuhfried GmbH

Parteneri principali

Societatea Romana de Psihologie Experimentala Aplicata
Colegiul Psihologilor din Romania
Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei
Tu socializezi cu Hart?
Facebook Hart Consulting Twitter Hart Consulting LinkedIn Hart Consulting YouTube Hart Consulting