021 310 54 57
consulting@hart.ro

Innovate. Lead. Transform. Conference - 17th of October 2019, Bucharest, Marriot Hotel

Conference Agenda

 

  • Registration

8:15 – 9:00 (45 min)

  • Introductory speech: Hart on behalf of all organizers

9:00 - 9:15 (15 min)

  • Hart study presentation: The Romanian DNA of leadership (presenting aggregated data of Romanian leaders and implications)

9:15 - 10:00 (45 min)

  • Break

10:00 - 10:15 (15 min)

  • Keynote Speaker, Prof. Dr. Robert Hogan: The Truth About Leadership

10:15 - 11:00 (45 min)

  • Speaker: Lisa Glassner & Karen Vidic: Evolving Culture – Augmenting performance: Space can help!

11:00 - 11:45 (45 min)

  • Break

11:45 - 12:00 (15 min)

  • Panel discussions

12:00 - 13:00 (60 min)

  • Lunch, wine tasting & networking

13:00 - 14:00 (60 min)

  • Agenda eveniment Innovate. Lead. Transform. Conference - 17th of October 2019, Bucharest, Marriot Hotel - HART Consulting

Completarea acestui formular de inscriere la Conferinta “Innovate. Lead. Transform.”, organizata de HART Consulting, reprezinta acordul dvs. pentru procesarea datelor in vederea emiterii facturii fiscale necesare achitarii taxei de participare. Prezentul formular tine loc de contract intre parti. Descarca formular

Organizatori

Hart Consulting
Hogan Assessment Systems
COS
Steelcase

Parteneri principali

Cariere
HR Manager
Asebuss

Parteneri

SNSPA
Wall-Street
Tu socializezi cu Hart?
Facebook Hart Consulting Twitter Hart Consulting LinkedIn Hart Consulting YouTube Hart Consulting