021 310 54 57
consulting@hart.ro

Master Class: Leadership Versatile – A practical guide for leaders

Rob Kaiser

President | Kaiser Leadership Solutions

Rob Kaiser

Rob Kaiser este scriitor, consultant si o autoritate la nivel international in domeniul leadershipului. A publicat numeroase articole si 5 carti, printre care “Liderul versatil” (2006), “Riscurile accentuarii punctelor forte” (2009) si “Teme-te de punctele tale forte” si a patentat instrumentul de evaluare Leadership Versatility Index 360. Cercetarile si lucrarile lui Rob sunt bazate pe experienta sa extinsa in executive coaching  si consultanta pe probleme strategice de management al talentelor pentru CEOs si lideri HR. Prezentarile sale imbina datele stiintifice cu umor si claritate, reusind sa livreze audientei din intreaga lume un mesaj unic, rupand abordarile conventionale. Rob are o experienta bogata in livrarea de prezentari si workshopuri pentru lideri si profesionisti din intreaga lume, in domeniul dezvoltarii leadershipului, iar fiecare eveniment la care participa este o experienta de invatare complexa, care imbina rezultatele din cercetari cu exemple din experienta sa cu companii multinationale.

Ryan Ross

Vice President | Global Alliances Hogan Assessment US

Ryan Ross

Ryan Ross este o autoritate recunoscuta international in domeniul evaluarii talentelor, atat in procese de selectie cat si de dezvoltare a liderilor. Cu o experienta de peste 20 ani in diferite domenii de activitate, Ryan gestioneaza pentru Hogan Assessments divizia Global Alliance de parteneri la nivel mondial. El a dezvoltat si a implementat programe ample de selectie la scara larga, la nivel international, oferind companiilor servicii de consultanta in acest sens. Are deasemenea o bogata experienta in validarea si utilizarea evaluarilor de personalitate in contextul proceselor de pre-angajare si in procese de dezvoltare a liderilor, management al talentelor si planificare a succesiunii. Este considerat un expert in ceea ce priveste studiul comportamentelor exagerate in leadership si utilizarea instrumentelor pentru identificarea acestora la liderii actuali si viitori.

Rebecca Callahan

Consultant | Global Alliances

Rebecca Callahan

Rebecca este consultant Global Alliances la Hogan. Este responsabila pentru furnizarea serviciilor de consultanta pentru o gama vasta de organizatii interesate de implementarea instrumentelor validate de evaluare Hogan, in mod special in selectie si dezvoltare. Lucreaza cu parteneri internationali pentru a concepe procese de identificare a talentelor si participa la construirea de solutii de evaluare personalizate. Rebecca are o experienta bogata in implementarea initiativelor strategice de talent management pentru organizatii din intreaga lume si este un facilitator experimentat in training, strategie si team building. Rebeccai ii face placere sa lucreze cu organizatii pentru a selecta si a retine liderii care creaza angajament si obtin performante ridicate.

  • Biografie speakeri Master Class: Leadership Versatile – A practical guide for leaders - HART ConsultingBiografie speakeri Master Class: Leadership Versatile – A practical guide for leaders - HART ConsultingBiografie speakeri Master Class: Leadership Versatile – A practical guide for leaders - HART Consulting

Completarea acestui formular de inscriere la Conferinta “Master Class: Leadership Versatile - A Practical Guide for Leaders”, organizata de HART Consulting, reprezinta acordul dvs. pentru procesarea datelor in vederea emiterii facturii fiscale necesare achitarii taxei de participare. Prezentul formular tine loc de contract intre parti. Download formular

Calendar

12
Noiembrie

Master Class: Leadership Versatile - A Practical Guide for Managing Opposing Forces

Organizatori

HART Consulting

Parteneri principali

Wise Financial Solutions
Genpact
Schneider Electric
Revista Cariere
HR Manager

Parteneri

Curtea Veche
Business Mark
Manager Express
AMCHAM
Wall Street
Romania Insider
EXEC-EDU
Mindit
Career advisor
BT Club
Artwin
Asebuss
Biz
HR Summit
Learninig Network
YourWay
Workstickers
Vapro
Female Leadership Organization
4tree
Active Business Plus
NISSA
Tudor Tailor
Tu socializezi cu Hart?
Facebook Hart Consulting Twitter Hart Consulting LinkedIn Hart Consulting YouTube Hart Consulting