0730 556 541
consulting@hart.ro

Testimoniale

De la certificarea din anul 2008, am folosit cu predilectie metodologia Hogan, datorita versatilitatii si generozitatii informatiilor furnizate de aceasta. Instrumentele s-au dovedit utile atat in interventiile din consilierea de cariera, in dezvoltarea personala si profesionala din programele de talent management dar si in demersurile de omogenizare a echipelor. Mai exact, informatiile pe care le ofera, au permis o abordare directionata si precisa, in acord cu obiectivele fiecarui demers in parte si mai ales, raportat la obiectivele clientilor nostri.

Metodologia Hogan are profunzime, are relevanta si mai ales are informatia potrivita, ancorata mediului de business dinamic la care ne raportam.

Mihaela Sincu, Organizational Development Manager, GoodStory - 28 Feb 2019

Cursul de certificare in metodologia de evaluare Hogan, a reprezentat pentru mine o experienta foarte placuta si utila. Am participat cu ideea de a-mi imbogati portofoliul de cunostinte necesare in procesul de coaching si m-am ales cu mult mai mult! Cursul a fost interactiv, constructiv, practic, iar trainer-ul a fost omul potrivit la locul potrivit, o adevarata profesionista care intelege dimensiunea acestui domeniu si reuseste sa provoace si sa ofere si o alta perspectiva, astfel incat ai posibilitatea sa intelegi lucrurile si din alt punct de vedere. Ma bucur mult ca am cunsocut-o si sper sa tin aproape de familia HART!

Zoe Mihaescu, trainer si coach - 28 Feb 2019

In ultimii 2 ani am derulat impreuna cu compania Hart Consulting proiecte complexe la nivel de management si angajati cheie pentru care am desfasurat impreuna actiuni de dezvoltare organizationala.
Am apreciat indeosebi faptul ca Hart Consulting a demonstrat abilitati excelente de project management, totodata dand dovada de abilitati superioare de analiza a datelor si transpunerea acestora in recomandari palpabile pentru top management.
Instrumentele Hogan utilizate au oferit o valoare adaugata de nivel superior si am apreciat indeosebi flexibilitatea, profesionalismul si adaptabilitatea echipei de consultanti.

Camelia Mindroiu, Director de dezvoltare, B.Braun Avitum - 21 Feb 2019

Recomandam Hart Consulting ca fiind un partener de incredere, credibil si profesionist, care actioneaza avand in minte un rezultat final de inalta calitate si care abordeaza riguros fiecare proiect de consultanta, pe baza experientei extinse in acest domeniu si a intelegerii aprofundate a nevoilor si obiectivelor noastre.

Pe parcursul colaborarii noastre, ce a constat in proiecte de dezvoltare de centre de evaluare, evaluare psihometrica a angajatilor, sesiuni individuale de feedback, training, organizare de workshopuri pentru categorii variate de personal, siervicile oferite de Hart Consulting au fost livrate intr-o maniera profesionista, deschisa, flexibila, cu promptitudine si cu respectarea termenelor de livrare asumate.

Irina Somanescu, HR Director Grup, REGINA MARIA, Reteaua private de sanatate - 21 Feb 2019

Multumim companiei Hart Consulting pentru colaborarea de pana acum si o recomandam cu incredere, datorita echipei sale, care impresioneaza prin vasta experienta si cunostintele solide in domeniu.
Calitatea si profesionalismul acestei echipe ii recomanda ca fiind unii dintre cei mai competenti specialist pe zona de organizare si administrare centre de evaluare, precum si pe cea de evaluare competente din Romania.

Oana Condruz, HRM, British American Tobacco - 21 Feb 2019

12... din321Pagina
Testimoniale
(Manuela Gute, DTH Television Grup)
Am realizat mai multe centre de evaluare, avand compania HART Consulting ca partener in aceste proiecte. Scopul acestor evaluari a fost de a selecta cei mai potriviti oameni pe pozitiile de Promo Manageri: Regional Sales Manager, Advertising Manager, Sef al Directiei tehnice etc. Datele furnizate au fost extrem de utile pentru selectarea celor mai buni candidati, in functie de profilul si
(Alina Craciun, Coca-Cola)
Hart Human Resources Consulting a fost, inca de la prima noastra colaborare, partenerul pe care ne-am putut baza. Se distinge prin profesionalism, pasiune, experienta. Ce a caracterizat Hart in relatia cu noi au fost flexibilitatea de care a dat dovada, rapiditatea cu care ne-a raspuns cererilor si intelegerea profunda a nevoilor noastre. Alina Craciun, Coca-Cola
(Magdalena Vrajitoru, RBS Romania)
Am elaborat si desfasurat cu HART Consulting mai multe centre de evaluare si dezvoltare intre anii 2007 si 2008. Obiectivele acestor proiecte au fost: Evaluarea competentelor manageriale pentru angajatii din banci si retail. Selectia pentru avansarea in cariera. HART Consulting utilizeaza diferite exercitii personalizate, adaptate fiecarui profil de competente. HART a efectuat trainingul
Tu socializezi cu Hart?
Facebook Hart Consulting Twitter Hart Consulting LinkedIn Hart Consulting YouTube Hart Consulting