021 310 54 57
consulting@hart.ro

Conferinta The Woman

03 Feb 2014

The Woman  - cea mai importanta conferinta de business feminin din revine in aceasta primavara cu cea de-a treia editie. Evenimentul are loc in data de 7 martie 2014 la Grand Hotel Italia 5* din Cluj Napoca si aduce in scena femei de top, apreciate la nivel national.

Primele nume confirmate ale editiei apartin unor femei de exceptie din mediul de afaceri romanesc: Madalina Balan, (Managing Partner HART Consulting), Rucsandra Hurezeanu (fondator Ivatherm), Monica Jitariuc (Managing Director The Practice), Iren Arsene (Managing Partner Curtea Veche), Mirela Bucovicean (fondator Molecule F), Violeta Ciurel (CEO Axa Asigurari), Smaranda Buduru (Managing Partner Stomestet).

Madalina Balan va prezenta rezultatele studiului Diversitatea de gen in leadershipul romanesc, realizat de HART Consulting (coordonator) impreuna cu partenerii sai, Adina Bigas, ASEBUSS, si EXEC-EDU.

Printre temele abordate anul acesta: Leadership fara cravata, Antreprenoriat la feminin - povesti de succes, Lumea barbatilor prin ochii unei femei, Viata unui antreprenor: uneori castigi, alteori inveti.

Pretului unui bilet este de 24 de euro + TVA (standard) si 49 de euro + TVA (VIP). Pentru mai multe informatii despre speakeri, program si inscrieri, va invitam sa accesati site-ul evenimentului, www.thewoman.ro sau pagina de Facebook.

  • Conferinta The Woman - HART Consulting
Testimoniale
(Mircea Vlastean, Henkel Romania)
Cursul iti deschide perspectiva cunoasterii proprii in sensul in care te provoaca sa faci lucruri noi sau intr-un mod diferit, te invata sa stii sa asculti pentru a-l intelege pe celalalt. Te ajuta sa structurezi etapele de coaching si sa-l provoci pe celalalt sa plece cu un rezultat, dar si cu pasii pe care trebuie sa ii urmeze pentru a-si atinge obiectivul in timpul dorit. Mircea Vlastean,
(Magdalena Vrajitoru, RBS Romania)
Am elaborat si desfasurat cu HART Consulting mai multe centre de evaluare si dezvoltare intre anii 2007 si 2008. Obiectivele acestor proiecte au fost: Evaluarea competentelor manageriale pentru angajatii din banci si retail. Selectia pentru avansarea in cariera. HART Consulting utilizeaza diferite exercitii personalizate, adaptate fiecarui profil de competente. HART a efectuat trainingul
(Roxana Tronaru, BRD - Groupe Societe Generale)
Am lucrat cu echipa de la Hart Consulting pentru dezvoltarea unor exercitii de tip joc de rol - parte integranta din Centrele de Evaluare din cadrul BRD GSG. Consultantii au fost inca de la inceput foarte receptivi la nevoile noastre, am construit impreuna structura proiectului si am comunicat eficient pe tot parcursul acestuia. In cadrul sesiunilor de follow-up, specialistii de la Hart au
Tu socializezi cu Hart?
Facebook Hart Consulting Twitter Hart Consulting LinkedIn Hart Consulting YouTube Hart Consulting