0730 556 541
consulting@hart.ro

Cum sa construiesti un business in jurul instrumentelor psihometrice?

04 Noi 2013

M-am tot gandit cum sa astern pe hartie gandurile legate de acest subiect si cred ca cel mai simplu este sa va vorbesc despre cum am crescut noi, ca si companie. Nu este un model nou, si noi l-am preluat din experienta de peste 30 de ani a Hogan Assessment Systems la nivel international.

La inceput, mare parte din business o constituia componenta de recrutare, ceruta in mare parte si de o piata cu crestere exponentiala. Cu timpul, am inceput sa extindem portofoliul de servicii si secretul l-a constituit folosirea instrumentelor premium de evaluare a personalitatii de la Hogan Assessment. Mult mai recent, am adaugat portofoliului nostru evaluarile de abilitati de la Schuhfried GmbH, liderul mondial in testarea computerizata.

Am beneficiat astfel de know-how si de cei peste 30 de ani de cercetare si expertiza, cu rezultate dovedite la nivelul tuturor industriilor si tipurilor de companii. Integrand in ofertele noastre instrumentele psihometrice, am devenit mai buni in procesele de selectie, cele de dezvoltare de lideri si de identificare de succesori. Toate ariile in care ofeream solutii de consultanta au fost rafinate ca si valoare adaugata pentru clienti prin folosirea instrumentelor stiintifice, validate. Impactul adus de proiectele derulate de noi a crescut, odata cu calitatea serviciilor adiacente livrate, la fel si cifra noastra de afaceri a evoluat pozitiv de la an la an, in ciuda conditiilor economice dificile din ultima perioada.

Un alt beneficiu il constituie faptul ca aceste instrumente sunt disponibile in peste 30 de limbi, astfel incat se dovedesc a fi deosebit de utile in lucrul cu companiile multinationale. In calitate de parteneri, beneficiem de asemenea de reduceri de volum si marje de vanzare semnificative.  Noi in acest mod am crescut, ne-am consolidat pozitia pe piata de consultanta din Romania, si am reusit in anul 2011 sa obtinem titlul de “Cel mai bun distribuitor” pentru Europa Centrala si de Est din reteaua Hogan Assessment. Am demonstrat astfel ca se poate construi un business sanatos in jurul instrumentelor psihometrice, cu multa ambitie si entuziasm, multa munca si pasiune pentru psihologie.

In acest moment cautam sa extindem reteaua de parteneri la nivelul oraselor mari, reprezentative ale tarii. Asadar ne dorim sa cunoastem si sa discutam cu toate companiile de consultanta sau consultantii independenti care au experienta in HR, psihologie industriala/organizationala, coachi, care doresc sa isi completeze portofoliul de servicii si care impartasesc aceeasi viziune despre folosirea unor instrumente validate stiintific in slujba dezvoltarii capitalului uman. Oferim certificare, sprijin in vanzari, suport tehnic si asistenta continua.

Pentru a afla mai multe despre cum puteti deveni parteneri Hogan Assessments si Schuhfried prin HART Consulting in Romania si Republica Moldova, va rugam de ne scrieti pe adresa consulting@hart.ro. 

Silvia Iordache
Marketing Manager
HART Consulting

  • Cum sa construiesti un business in jurul instrumentelor psihometrice? - HART Consulting
Testimoniale
(Magdalena Vrajitoru, RBS Romania)
Am elaborat si desfasurat cu HART Consulting mai multe centre de evaluare si dezvoltare intre anii 2007 si 2008. Obiectivele acestor proiecte au fost: Evaluarea competentelor manageriale pentru angajatii din banci si retail. Selectia pentru avansarea in cariera. HART Consulting utilizeaza diferite exercitii personalizate, adaptate fiecarui profil de competente. HART a efectuat trainingul
(Roxana Tronaru, BRD - Groupe Societe Generale)
Am lucrat cu echipa de la Hart Consulting pentru dezvoltarea unor exercitii de tip joc de rol - parte integranta din Centrele de Evaluare din cadrul BRD GSG. Consultantii au fost inca de la inceput foarte receptivi la nevoile noastre, am construit impreuna structura proiectului si am comunicat eficient pe tot parcursul acestuia. In cadrul sesiunilor de follow-up, specialistii de la Hart au
Irina Chende, Carrefour Romania
Am colaborat cu echipa HART in implementarea mai multor centre de evaluare de-a lungul timpului, scopul fiind atat acela de construire a planurilor de dezvoltare, cat si de promovare. Am apreciat la consultantii HART flexibilitatea de care au dat dovada, profesionalismul manifestat in mod constant, rapiditatea proceselor pe care le-au implementat, raportul excelent intre calitatea serviciilor si
© 2012 Hart Consulting. Termeni si conditii | Politica date personale | Sitemap
Tu socializezi cu Hart?
Facebook Hart Consulting Twitter Hart Consulting LinkedIn Hart Consulting YouTube Hart Consulting