0730 556 541
consulting@hart.ro

HART Consulting aniverseaza 6 ani pe piata din Romania

06 Noi 2012

Astazi, 7 noiembrie, HART Consulting aniverseaza sase ani de cand s-a lansat pe piata din Romania. O echipa de oameni profesionisti si pasionati si-a propus atunci sa devina partenerul de incredere al companiilor din piata din Romania in procesele de selectie, dezvoltare si talent management.

Am dezvoltat de atunci parteneriate strategice cu companii redutabile la nivel mondial (Hogan Assessment Systems, CCI Surveys International), tocmai pentru a aduce publicului roman acel know-how si expertiza dovedita in performante concrete. Credem in continuare ca misiunea noastra este aceea de a aduce psihologia in business si de a educa decidentii companiilor in a alege si investi corect in instrumente stiintifice de diagnoza si evaluare, astfel incat, la finalul unui proces (fie el selectie sau dezvoltare) sa putem avea rezultate concrete si masurabile.

De-a lungul celor sase ani, ne-am propus sa fim mereu in acord atat cu noile trenduri in domeniu, dar mai ales cu nevoile clientilor si partenerilor nostri. Astfel ca am lansat servicii si produse de consultanta noi, dezvoltand un portofoliu complex de servicii si instrumente, am trecut printr-un refresh de brand si prin lansarea unui nou site in toamna acestui an, am facut o traditie din organizarea Conferintelor HART HR Strategic care au crescut si s-au dezvoltat de la an la an, adunand la un loc manageri de top din companii multinationale si locale, alaturi de directori si specialisti in resurse umane.

„Cred ca indeosebi pasiunea pentru solutii stiintifice si pragmatice si satisfactia proiectelor bine facute sunt elementele cheie care definesc echipa HART Consulting. Aceste «motoare motivationale» ne-au ajutat ca echipa sa evoluam si sa ne mandrim cu rezultatele efortului depus constant. Ca in sportul de performanta, dedicarea, profesionalismul si anduranta sunt elemente care nu au voie sa lipseasca din instrumentarul unei companii de succes. De-a lungul celor 6 ani, de-a lungul schimbarilor si transformarilor prin care am trecut impreuna cu colegii mei, cred ca aceste elemente au ramas o constanta. Si ma bucur sa afirm faptul ca, in acest context, HART Consulting este un sportiv care vizeaza «titlul olimpic»”, afirma Madalina Balan, Managing Partner HART Consulting.

„Am crescut alaturi de clientii, partenerii si colegii nostri, am cautat sa ne dezvoltam continuu competentele profesionale si portofoliul de expertiza si sa adaptam orice program nevoilor concrete ale clientilor nostri.

Astazi, 7 noiembrie 2012, profitam de momentul de sarbatoare, pentru a multumi tuturor celor peste 350 de clienti ai HART pentru increderea oferita, pentru implicarea in proiectele derulate impreuna si pentru feedback-ul permanent pe care ni-l ofera si care ne ajuta sa pasim zi de zi, cat mai aproape de ceea ce acum 6 ani era doar un ideal”, declara Alexandra (Urseanu) Ionescu, Business Development Manager HART Consulting.

HART Consulting  are o istorie pe piata locala de 6 ani, oferind servicii de consultanta in arii precum: selectie (ROI, studii de benchmark intern, evaluari de personalitate si de abilitati), programe de evaluare si dezvoltare la nivel individual si de echipa (profile de leadership Hogan Assessments, 360 feedback, Assessment & Development centers, coaching), studii organizationale, coaching, seminarii pe tematici de HR. Suntem parte a retelei internationale Hogan Assessment Systems si partenerul autorizat pentru Romania si Republica Moldova.

Testimoniale
(Magdalena Vrajitoru, RBS Romania)
Am elaborat si desfasurat cu HART Consulting mai multe centre de evaluare si dezvoltare intre anii 2007 si 2008. Obiectivele acestor proiecte au fost: Evaluarea competentelor manageriale pentru angajatii din banci si retail. Selectia pentru avansarea in cariera. HART Consulting utilizeaza diferite exercitii personalizate, adaptate fiecarui profil de competente. HART a efectuat trainingul
(Roxana Tronaru, BRD - Groupe Societe Generale)
Am lucrat cu echipa de la Hart Consulting pentru dezvoltarea unor exercitii de tip joc de rol - parte integranta din Centrele de Evaluare din cadrul BRD GSG. Consultantii au fost inca de la inceput foarte receptivi la nevoile noastre, am construit impreuna structura proiectului si am comunicat eficient pe tot parcursul acestuia. In cadrul sesiunilor de follow-up, specialistii de la Hart au
(Mircea Vlastean, Henkel Romania)
Cursul iti deschide perspectiva cunoasterii proprii in sensul in care te provoaca sa faci lucruri noi sau intr-un mod diferit, te invata sa stii sa asculti pentru a-l intelege pe celalalt. Te ajuta sa structurezi etapele de coaching si sa-l provoci pe celalalt sa plece cu un rezultat, dar si cu pasii pe care trebuie sa ii urmeze pentru a-si atinge obiectivul in timpul dorit. Mircea Vlastean,
Tu socializezi cu Hart?
Facebook Hart Consulting Twitter Hart Consulting LinkedIn Hart Consulting YouTube Hart Consulting