021 310 54 57
consulting@hart.ro

HART Consulting are un nou site incepand cu 26 septembrie

26 Sep 2012

HART Consulting a lansat miercuri, 26 septembrie, un nou website care isi propune sa fie in acord atat cu noile trenduri in domeniu, dar mai ales cu nevoile clientilor si partenerilor HART.

Dupa 6 ani de prezenta constanta pe piata de consultanta in resurse umane, HART a decis sa treaca la pasul urmator. In aceasta vara, echipa a lucrat la o redefinire structurala, iar rezultatul a fost un refresh de brand. Ne-am revizuit de la misiune, viziune si valori, pozitionare, pana la numele companiei, care din HART Human Resources Consulting a devenit, mai simplu HART Consulting. Valorile in care credem pot fi asociate cu pasiunea de a sprijini departamentele de resurse umane in demersul lor de a deveni   partener strategic pentru business, oferindu-le instrumente de varf alaturi de servicii de consultanta premium. 

Iar pentru ca toamna este anotimpul in care se numara rezultatele muncii unui an intreg, am imbracat toata aceasta munca in haine noi si am lansat noul nostru website www.hart.ro in varianta bilingva (romana si engleza). Toate aceste eforturi le-am facut pentru a ne apropia mai mult de clientii, partenerii si cititorii nostri.

“Avand un portofoliu complex de servicii si instrumente, am simtit nevoia de a le structura mai bine, de a le explica in amanunt, de a oferi, inclusiv prin prezenta online, consultanta in HR la cel mai inalt nivel.” Madalina Balan, Managing Partner HART Consulting.

“Sectiunea de resurse a site-ului este gandita sa functioneze ca un “blog business”. Ne-am propus sa adunam in aceasta sectiune toate materialele care pot aduce informatii relevante si utile pentru clientii si partenerii nostri. Este zona din site de unde puteti descarca brosuri, citi noutatile pe care vi le propunem, viziona scurte filme documentare, studia modele de rapoarte Hogan etc. Nu in ultimul rand va supunem atentiei cartile pe care le-am sustinut si le-am adus pe piata din Romania. Sunt titluri selectate cu atentie astfel incat sa raspunda nevoilor si intereselor managerilor din business si oamenilor de HR. Am pregatit de asemenea o serie de raspunsuri la cele mai des intalnite intrebari si lucram in prezent la un dictionar de termeni de specialitate (psihologie aplicata in zona de business). 

Fiind conceput sub forma de blog, aveti posibilitatea sa impartasiti pe retelele sociale paginile pe care le gasiti utile in noul website HART Consulting, prin butoanele dedicate.

O alta sectiune de care suntem cu adevarat mandri este cea de referinte. Dincolo de orice promisiune, am creat aceasta sectiune in website-ul nostru, pentru a-i lasa pe cei care au intrat in contact cu produsele si serviciile HART Consulting sa isi exprime parerea sau sa impartaseasca din experienta avuta prin studii de caz sau opinii avizate. Suntem deosebit de bucurosi si onorati de fiecare feedback primit. Aceasta sectiune este “cartea noastra de oaspeti” si apreciem fiecare recomandare in parte. Ne ajuta sa crestem si sa ne perfectionam. Pe aceasta cale, dorim sa multumim inca o data tuturor clientilor si partenerilor.” Silvia Iordache, Marketing Manager HART Consulting.

Asadar va invitam sa accesati noul nostru website www.hart.ro unde vom publica saptamanal articole, studii de caz, noutati referitoare la bune practici in HR, instrumente psihometrice si evenimente dedicate.

Despre HART Consulting

HART Consulting are o istorie pe piata locala de 6 ani, oferind servicii de consultanta in arii precum: selectie (ROI, studii de benchmark intern, evaluari de personalitate si de abilitati), programe de evaluare si dezvoltare la nivel individual si de echipa (profile de leadership HOGAN Assessment, 360 feedback, Assessment & Development centers, coaching), studii organizationale, coaching, seminarii pe tematici de HR. Suntem parte a retelelor internationale HOGAN Assessment si CCi Surveys International si partenerul autorizat pe Romania si Republica Moldova pentru aceste instrumente de diagnoza.

  • HART Consulting are un nou site incepand cu 26 septembrie - HART Consulting
Testimoniale
(Magdalena Vrajitoru, RBS Romania)
Am elaborat si desfasurat cu HART Consulting mai multe centre de evaluare si dezvoltare intre anii 2007 si 2008. Obiectivele acestor proiecte au fost: Evaluarea competentelor manageriale pentru angajatii din banci si retail. Selectia pentru avansarea in cariera. HART Consulting utilizeaza diferite exercitii personalizate, adaptate fiecarui profil de competente. HART a efectuat trainingul
(Roxana Tronaru, BRD - Groupe Societe Generale)
Am lucrat cu echipa de la Hart Consulting pentru dezvoltarea unor exercitii de tip joc de rol - parte integranta din Centrele de Evaluare din cadrul BRD GSG. Consultantii au fost inca de la inceput foarte receptivi la nevoile noastre, am construit impreuna structura proiectului si am comunicat eficient pe tot parcursul acestuia. In cadrul sesiunilor de follow-up, specialistii de la Hart au
(Mircea Vlastean, Henkel Romania)
Cursul iti deschide perspectiva cunoasterii proprii in sensul in care te provoaca sa faci lucruri noi sau intr-un mod diferit, te invata sa stii sa asculti pentru a-l intelege pe celalalt. Te ajuta sa structurezi etapele de coaching si sa-l provoci pe celalalt sa plece cu un rezultat, dar si cu pasii pe care trebuie sa ii urmeze pentru a-si atinge obiectivul in timpul dorit. Mircea Vlastean,
Tu socializezi cu Hart?
Facebook Hart Consulting Twitter Hart Consulting LinkedIn Hart Consulting YouTube Hart Consulting