021 310 54 57
consulting@hart.ro

HART Consulting: partener Schuhfried in Romania

01 Feb 2012

HART Consulting aduce in Romania solutiile de evaluare si dezvoltare a abilitatilor necesare in variate domenii profesionale, create de liderul mondial in testarea psihologica computerizata, Schuhfried.

HART Consulting activeaza pe piata locala din anul 2006, oferind servicii de consultanta in arii precum: selectie (ROI, studii de benchmark intern, evaluari de personalitate si de abilitati), programe de evaluare si dezvoltare la nivel individual si de echipa (profile de leadership Hogan Assessments, 360 feedback, Assessment & Development centers, coaching), studii organizationale, coaching, seminarii pe tematici de HR. Suntem parte a retelelor internationale Hogan Assessment Systems si CCi Surveys International si partenerul autorizat pentru Romania si Republica Moldova pentru aceste instrumente de diagnoza. Incepand cu 2012, HART Consulting devine partener oficial al SCHUHFRIED Gmbh in Romania.

Compania SCHUHFRIED a fost fondata in 1947, fiind astazi lider mondial in testarea psihologica computerizata si este prezenta in peste 67 de tari. La nivel international, Schuhfried are un portofoliu de clienti impresionant: peste 1250 companii private si agentii de recrutare si selectie, peste 1500 centre specializate de evaluare psihologica din industria transportului rutier, feroviar si aviatic, peste 1400 utilizatori independenti si 2600 clinici medicale.

Prin acest parteneriat, HART Consulting aduce pietei din Romania o expertiza de varf, de peste 60 de ani, in domeniul evaluarii si dezvoltarii abilitatilor necesare in diferite arii profesionale. Am facut acest pas, pentru a consolida pozitia HART Consulting in calitate de jucator strategic pe piata de solutii de diagnoza psihologica si dezvoltare.

Parteneriatul de succes inceput in 2006 cu Hogan Assessment Systems, lider in domeniul solutiilor de evaluare a personalitatii, talent management si leadership development este acum completat prin largirea portofoliul de instrumente premium cu testele de evaluare psihologica in sfera abilitatilor specifice de la Schuhfried Gmbh, reusind sa oferim, astfel, companiilor din mediul privat si public un suport important pentru eficientizarea proceselor de selectie si dezvoltare. Madalina Balan, Managing Partner, HART Consulting.

Lansarea oficiala a acestui parteneriat va fi facuta in cadrul unei conferinte pe tema Tendinte actuale in evaluarea psihologica, ce va reuni invitati prestigiosi din mediul international si local, in data de 24 februarie, in Bucuresti, la Hotel Howard Johnson, incepand cu ora 9:00 a.m.
Pentru participarea la conferinta va invitam sa trimiteti un mesaj la consulting@hart.ro
             

Testimoniale
(Roxana Tronaru, BRD - Groupe Societe Generale)
Am lucrat cu echipa de la Hart Consulting pentru dezvoltarea unor exercitii de tip joc de rol - parte integranta din Centrele de Evaluare din cadrul BRD GSG. Consultantii au fost inca de la inceput foarte receptivi la nevoile noastre, am construit impreuna structura proiectului si am comunicat eficient pe tot parcursul acestuia. In cadrul sesiunilor de follow-up, specialistii de la Hart au
(Mircea Vlastean, Henkel Romania)
Cursul iti deschide perspectiva cunoasterii proprii in sensul in care te provoaca sa faci lucruri noi sau intr-un mod diferit, te invata sa stii sa asculti pentru a-l intelege pe celalalt. Te ajuta sa structurezi etapele de coaching si sa-l provoci pe celalalt sa plece cu un rezultat, dar si cu pasii pe care trebuie sa ii urmeze pentru a-si atinge obiectivul in timpul dorit. Mircea Vlastean,
(Magdalena Vrajitoru, RBS Romania)
Am elaborat si desfasurat cu HART Consulting mai multe centre de evaluare si dezvoltare intre anii 2007 si 2008. Obiectivele acestor proiecte au fost: Evaluarea competentelor manageriale pentru angajatii din banci si retail. Selectia pentru avansarea in cariera. HART Consulting utilizeaza diferite exercitii personalizate, adaptate fiecarui profil de competente. HART a efectuat trainingul
Tu socializezi cu Hart?
Facebook Hart Consulting Twitter Hart Consulting LinkedIn Hart Consulting YouTube Hart Consulting