0730 556 541
consulting@hart.ro

HART Consulting sustine Romanian Corporate Sports

26 Mar 2014

Ne face placere sa anuntam ca HART Consulting sustine proiectul Romanian Corporate Sports, militand pentru un stil de viata sanatos pentru angajatii companiilor prin practicarea sportului si a miscarii.

Lansat in Romania de catre MPG in 2011, Romanian Corporate Sports este cel mai complex sistem de campionate sportive pe echipe, adresat companiilor si organizatiilor din Romania. Cu o structura ce include atat sporturi de echipa, cat si sporturi individuale, competitia inglobeaza un total de 10 campionate ce se vor desfasura in fiecare dintre cele doua editii ale acestui an competitional: editia de primavara si editia de toamna.  

Competitiile Romanian Corporate Sports pe echipe:

  • fotbal, baschet, tenis de camp, tenis de masa, karting, bowling, biliard, darts, golf, sah
  • Corporate Challenge Week

Peste 60 de companii au luat startul in editia de primavara a campionatelor de fotbal, tenis de masa, baschet si pub sports. Companiile se mai pot inscrie la tenis de camp, karting si sah.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa accesati: www.corporatesports.ro

  • HART Consulting sustine Romanian Corporate Sports - HART Consulting
Testimoniale
(Roxana Tronaru, BRD - Groupe Societe Generale)
Am lucrat cu echipa de la Hart Consulting pentru dezvoltarea unor exercitii de tip joc de rol - parte integranta din Centrele de Evaluare din cadrul BRD GSG. Consultantii au fost inca de la inceput foarte receptivi la nevoile noastre, am construit impreuna structura proiectului si am comunicat eficient pe tot parcursul acestuia. In cadrul sesiunilor de follow-up, specialistii de la Hart au
(Magdalena Vrajitoru, RBS Romania)
Am elaborat si desfasurat cu HART Consulting mai multe centre de evaluare si dezvoltare intre anii 2007 si 2008. Obiectivele acestor proiecte au fost: Evaluarea competentelor manageriale pentru angajatii din banci si retail. Selectia pentru avansarea in cariera. HART Consulting utilizeaza diferite exercitii personalizate, adaptate fiecarui profil de competente. HART a efectuat trainingul
Dan Cârciumaru, HRBP Spitale & Senior Trainer, Regina Maria
Experienta de certificare a fost foarte interesanta si practica. Am utilizat deja Hogan Assessment in proiecte mari in companie, iar profilarea si feedback-ul aferent pe profil sunt bine apreciate de colegi, manageri sau nu. Astept cu placere reintalnirile din clubul pentru "alumni"!
© 2012 Hart Consulting. Termeni si conditii | Politica date personale | Sitemap
Tu socializezi cu Hart?
Facebook Hart Consulting Twitter Hart Consulting LinkedIn Hart Consulting YouTube Hart Consulting