021 310 54 57
consulting@hart.ro

NISSA, partenerul nostru la conferinta Diversitatea de gen in leadership-ul romanesc, da startul Black Friday

20 Noi 2013

In data de 22 noiembrie -  NISSA da startul Black Friday atat  in magazine cat si online (shop.nissa.ro). Oferim clientelor noastre discount de 40% la sute de produse din colectia Toamna Iarna 2013/2014.

Pentru a face experienta de  shopping cat mai placuta pentru vizitatorii nostri, anul acesta de Black Friday am investit platforma de preluare a  comenzile online, acestea vor fi operate cu rapiditate iar perioada de livrare ajunge pana la 10 zile lucratoare. Vom accepta ca de obicei plata ramburs, online, cu cardul bancar sau cu carduri de rate fara dobanda.

Recomandam clientilor sa acceseze magazinul online incepand de vineri ora 00:00 sau ii asteptam in reteaua noastra de magazine (Baneasa Shopping City, Feeria,  Afi Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Esplanada Commercial Center, NISSA Romana, Timisoara - Iulius Mall Timisoara, Brasov - str Republicii, Constanta -Maritimo Shopping Center, Tom Commercial Center, Craiova – Electroputere MALL, NISSA no5 A.I. Cuza, Cluj – Polus Commercial Center, Iasi – Palas Mall, Felicia Commercial Center, Pitesti – Jupiter City ).

Recomandarile NISSA pentru un shopping placut si relaxant de Black Friday.

1. Vizitati in data de 22.11.2013 reteaua noastra de  magazine pentru cele mai bune achizitii in sezon ! Atentie STOCURILE SUNT LIMITATE! Programul magazinelor este afisat pe www.nissa.ro .

2. Comandati online incepand cu ora 00:00 in data de 22.11.2013, comenzile vor fi preluate online si livrate in termen de maxim 10 zile.

3. Asigurati-va ca aveti un cont pe magazinul nostru online. Clientii care nu au inca un cont pe shop.nissa.ro sunt incurajati sa isi faca unul inainte de Black Friday si sa se asigure ca au completat integral adresa de livrare si datele personale.

4. Ramaneti logati in cont. Astfel, dupa ce se va da startul promotiilor de Black Friday, din doua click-uri comanda va putea fi plasata, economisind timp pretios in goana dupa reduceri.

Despre NISSA

Femeia NISSA este independenta, activa, ambitioasa, se cunoaste pe sine si are incredere in puterile ei.

Prin colectiile noastre ne-am propus sa promovam imaginea femeii moderne, active, independente, optimiste si rafinate. Eleganta, dar nu opulenta, simpla, dar nu fada, sigura pe ea, dar nu aroganta, sensibila, dar nu slaba, femeia pentru care cream este speciala si se simte astfel, isi cunoaste trupul si dorintele, porneste la drum stiind nu doar ca va ajunge la destinatie, ci si ca va lasa ceva in urma ei.

NISSA ofera pe langa imbracaminte si o gama larga de accesorii spectaculoase de zi si seara, astfel incat, cu putina imaginatie si curaj, tranzitia de la un outfit de zi la unul de seara devine un proces simplu si distractiv.

Fie ca vorbim despre colectia NISSA Black, Accesorii (incaltaminte, bijuterii, blanuri) sau NISSA Kids, fiecare dintre acestea are povestea ei pe care se construieste intregul schelet.

Colectiile se remarca prin detaliile elaborate minutios si se concentreaza pe accesorii lucrate manual. Diversitatea produselor, variatiile de culoare si croiala, permit ca acestea sa fie usor de purtat de catre femei increzatoare, indiferent de varsta sau de personalitate.  

  • NISSA, partenerul nostru la conferinta Diversitatea de gen in leadership-ul romanesc, da startul Black Friday - HART Consulting
Testimoniale
(Roxana Tronaru, BRD - Groupe Societe Generale)
Am lucrat cu echipa de la Hart Consulting pentru dezvoltarea unor exercitii de tip joc de rol - parte integranta din Centrele de Evaluare din cadrul BRD GSG. Consultantii au fost inca de la inceput foarte receptivi la nevoile noastre, am construit impreuna structura proiectului si am comunicat eficient pe tot parcursul acestuia. In cadrul sesiunilor de follow-up, specialistii de la Hart au
(Mircea Vlastean, Henkel Romania)
Cursul iti deschide perspectiva cunoasterii proprii in sensul in care te provoaca sa faci lucruri noi sau intr-un mod diferit, te invata sa stii sa asculti pentru a-l intelege pe celalalt. Te ajuta sa structurezi etapele de coaching si sa-l provoci pe celalalt sa plece cu un rezultat, dar si cu pasii pe care trebuie sa ii urmeze pentru a-si atinge obiectivul in timpul dorit. Mircea Vlastean,
(Magdalena Vrajitoru, RBS Romania)
Am elaborat si desfasurat cu HART Consulting mai multe centre de evaluare si dezvoltare intre anii 2007 si 2008. Obiectivele acestor proiecte au fost: Evaluarea competentelor manageriale pentru angajatii din banci si retail. Selectia pentru avansarea in cariera. HART Consulting utilizeaza diferite exercitii personalizate, adaptate fiecarui profil de competente. HART a efectuat trainingul
Tu socializezi cu Hart?
Facebook Hart Consulting Twitter Hart Consulting LinkedIn Hart Consulting YouTube Hart Consulting