021 310 54 57
consulting@hart.ro

On the move: Catalina Popa

19 Feb 2013

Catalina Popa s-a alaturat din luna februarie a acestui an echipei HART Consulting ocupand functia de Account Executive.

In anul 2009, Catalina a terminat, la Cluj, Facultatea de Studii Europene (Managementul Institutiilor Europene) din cadrul Universitatii Babes Bolyai.

Catalina si-a dat seama ca isi doreste o cariera in resurse umane in momentul in care si-a ales tema lucrarii de licenta - Tehnici de Administrare a Resurselor Umane. Pentru a-si construi o cariera in HR, acum 3 ani, Catalina s-a mutat in Bucuresti, unde a facut si Masterul in resurse umane in cadrul Universitatii Bucuresti (Administrarea si Dezvoltarea Resurselor Umane).

In anul 2011, si-a inceput mult dorita cariera in resurse umane, moment in care s-a alaturat companiei Lugera&Makler in departamentul de Sales. A inceput cu o pozitie de Suport si a avansat la pozitia de Sales Executive. Inainte de a se alatura echipei HART Consulting a avut si o experienta de cateva luni in cadrul companiei Talentor, ca Sales Account Manager.

In ceea ce priveste experienta de vanzari, Catalina a inceput inca din timpul facultatii sa se apropie de zona vanzarilor cand pentru mai bine de 2 ani a fost Consultant de vanzari in zona B2C pentru L’oreal Cosmetics si apoi Revlon.

Material publicat in Revista Cariere

Testimoniale
(Mircea Vlastean, Henkel Romania)
Cursul iti deschide perspectiva cunoasterii proprii in sensul in care te provoaca sa faci lucruri noi sau intr-un mod diferit, te invata sa stii sa asculti pentru a-l intelege pe celalalt. Te ajuta sa structurezi etapele de coaching si sa-l provoci pe celalalt sa plece cu un rezultat, dar si cu pasii pe care trebuie sa ii urmeze pentru a-si atinge obiectivul in timpul dorit. Mircea Vlastean,
(Roxana Tronaru, BRD - Groupe Societe Generale)
Am lucrat cu echipa de la Hart Consulting pentru dezvoltarea unor exercitii de tip joc de rol - parte integranta din Centrele de Evaluare din cadrul BRD GSG. Consultantii au fost inca de la inceput foarte receptivi la nevoile noastre, am construit impreuna structura proiectului si am comunicat eficient pe tot parcursul acestuia. In cadrul sesiunilor de follow-up, specialistii de la Hart au
(Magdalena Vrajitoru, RBS Romania)
Am elaborat si desfasurat cu HART Consulting mai multe centre de evaluare si dezvoltare intre anii 2007 si 2008. Obiectivele acestor proiecte au fost: Evaluarea competentelor manageriale pentru angajatii din banci si retail. Selectia pentru avansarea in cariera. HART Consulting utilizeaza diferite exercitii personalizate, adaptate fiecarui profil de competente. HART a efectuat trainingul
Tu socializezi cu Hart?
Facebook Hart Consulting Twitter Hart Consulting LinkedIn Hart Consulting YouTube Hart Consulting