0730 556 541
consulting@hart.ro

Primele finaliste ale Romanian Corporate Sports

13 Mai 2014

Dupa 5 ani de competitii, Romanian Corporate Sports si-a ales campionii pentru 3 dintre cele 11 competitii pe care le organizeaza anual.

In perioada martie – aprilie s-au desfasurat campionatele de Baschet, Tenis de masa si Pub Games.

Coca-Cola Hellenic a izbutit sa obtina primul sau titlu de campioana Romanian Corporate Sports – Tenis de masa, ei fiind la cea de-a doua participare. Cu un capitan (Titus Dobre) extrem de ambitios, si cu Mihai Angelescu intr-o forma de zile mari, jucatorii companiei de racoritoare si-au respectat statutul de favorite, obtinut inca din Faza Grupelor. In semifinala au trecut, nu fara emotii, de reprezentativa Kandia Dulce, pentru ca in actul final sa invinga o alta formatie puternica, INTERBRANDS M&D.

Miercuri, 7 mai, au avut loc finalele competitiei de Baschet. Lupta titanilor s-a dat intre HP Romania 2 si IBM Romania, cea din urma castigand titlul de campioana pentru cea de a V-a editie de Romanian Corporate Sports – Baschet. Alexandru Olariu, capitanul IBM, dar si MVP-ul competitiei, a declarat: “La inceputul turneului nu ne-am gandit ca vom ajunge campioni. Am facut echipa pe ultima suta de metri, am incercat sa fac o selectie cu cei mai buni din cadrul companiei si se pare i-am ales pe cei potriviti. Echipa HP Romania 2 a fost cea mai mare provocare pentru noi. Ne-am simtit foarte bine la aceasta competitie si speram sa ne vedem si in toamna”.

Campioana de anul trecut, HP Romania 2, a terminat anul acesta pe locul 2, dar entuziasmul si buna dispozitie au fost constante printre membrii echipei. Capitanul reprezentativei, Philip, a declarat: “Avand in vedere ca anul trecut am castigat locul 1, ne asteptam ca la aceasta editie sa ajungem macar in semifinale. Meciul cu IBM Romania a fost extraordinar de frumos si noi am luptat pana in ultima secunda. Slabiciunea noastra in meci a fost ca in prima repriza am jucat mai putin energic, oferindu-le celor de la IBM un avantaj pe care nu am reusit sa-l mai recuperam.”

Luni, 12 mai, au avut loc finalele Romanian Corporate Sports – Bowling, iar reprezentativa WHITELAND a devenit campionana, dupa ce a invins, in ultimul act, echipa VB Leasing. Competitia similara de billiard a fost adjudecata de HP Romania, care a castigat, cu 3-0, in fata INTERBRANDS M&D. La darts, campioana se numeste VB Leasing, formatie ce a reusit o victorie frumoasa in finala cu INTERBRANDS M&D.

Romanian Corporate Sports- Fotbal a avut startul in luna martie, urmand ca Faza  finala sa se desfasoare in perioada 13-15 iunie. In curand se va incheia Faza 1 a Grupelor, iar in faza urmatoare primele 4 echipe din cele 3 grupe de 8 vor accede in Liga 1, in timp ce formatiile clasate pe pozitiile 4-8 se vor califica in Liga 2. Competitia include 24 de echipe, la final stabilindu-se un podium pentru fiecare din cele doua Ligi.

Sambata – 10 mai a debutat si Editia de primavara 2014 a Romanian Corporate Sports- Tenis. Echipe cu nume greu se vor lupta, timp de o luna, pentru cele doua trofee de campioana oferite la finalul Diviziei Challenge, respectiv Masters. Va reusi ORANGE Romania, campioana en-titre din MASTERS sa-si pastreze titlul si in aceasta editie? Vom afla pe 29 iunie, la marea finala.

Pentru doritorii de adrenalina, Romanian Corporate Sports a pregatit competitia de Karting. Aceasta va avea loc in data de 31 mai si mai este un singur loc disponibil, inscrierile fiind deschise pana pe 23 mai.

Felicitari tuturor participantilor si mai ales castigatorilor. Le dorim mult succes curajosilor ce se vor aventura in urmatoarele competitii marca Romanian Corporate Sports.

HART Consulting recomanda
si e partener in acest proiect.

  • Primele finaliste ale Romanian Corporate Sports - HART ConsultingPrimele finaliste ale Romanian Corporate Sports - HART ConsultingPrimele finaliste ale Romanian Corporate Sports - HART Consulting
Testimoniale
(Roxana Tronaru, BRD - Groupe Societe Generale)
Am lucrat cu echipa de la Hart Consulting pentru dezvoltarea unor exercitii de tip joc de rol - parte integranta din Centrele de Evaluare din cadrul BRD GSG. Consultantii au fost inca de la inceput foarte receptivi la nevoile noastre, am construit impreuna structura proiectului si am comunicat eficient pe tot parcursul acestuia. In cadrul sesiunilor de follow-up, specialistii de la Hart au
(Magdalena Vrajitoru, RBS Romania)
Am elaborat si desfasurat cu HART Consulting mai multe centre de evaluare si dezvoltare intre anii 2007 si 2008. Obiectivele acestor proiecte au fost: Evaluarea competentelor manageriale pentru angajatii din banci si retail. Selectia pentru avansarea in cariera. HART Consulting utilizeaza diferite exercitii personalizate, adaptate fiecarui profil de competente. HART a efectuat trainingul
Mihaela Apostoleanu, Oracle Romania
Hogan Assessment mi-a schimbat perspectiva asupra oamenilor cu care lucrez in mod direct si a colegilor alaturi de care lucram in programe de mentoring sau career development. Este un instrument simplu de folosit, logic si prietenos cu subiectii feedbackului. Iti ofera posibilitatea de a raporta feedbackul atat la performanta individului cat si la media segmentului in care se incadreaza. Prin
© 2012 Hart Consulting. Termeni si conditii | Politica date personale | Sitemap
Tu socializezi cu Hart?
Facebook Hart Consulting Twitter Hart Consulting LinkedIn Hart Consulting YouTube Hart Consulting