021 310 54 57
consulting@hart.ro

Ryan Ross, Vicepresident Hogan Assessment SUA, vine in Romania

27 Mar 2013

HART Consulting il va avea ca invitat special la a 6-a editie a Conferintei HART HR Strategic de pe 22 mai pe Ryan Ross, Vicepresident Hogan Assessment SUA.

Ryan Ross este o autoritate recunoscuta la nivel international pe zona de evaluarea talentelor pentru selectarea angajatilor si dezvoltarea leadership-ului. Cu o experienta de peste 18 ani, Ryan a lucrat in numeroase arii, ocupandu-se si de aliantele strategice Hogan si partenerii din intreaga lume. A dezvoltat si implementat la scara mare si pe mai multe niveluri programe de selectie pe plan intern si international si a oferit consultanta organizatiilor in aceasta directie. Are, de asemenea, o vasta experienta in validarea si utilizarea evaluarilor de personalitate in contextul pre-angajarii. Experienta lui Ryan cuprinde arii precum: dezvoltarea de leaderi, managementul talentelor, precum si proiecte de planificarea succesiunii. Este considerat un expert in privinta predictiei factorilor de deraiere in management.

Tema evenimentului din 22 mai este „CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it?”.

Pornim de la premiza ca liderii sunt principalii arhitecti ai culturii organizationale. Cultura unei organizatii incepe si se dezvolta pornind de la liderul aflat in varful acesteia. Suntem la a 6-a editie a acestui eveniment care reuneste de fiecare data peste 180 de manageri si oameni de resurse umane. Pentru noi este deja o traditie, dar si o pasiune. Leadershipul nu este doar o moda, nu este doar un aspect ce tine de HR, dar in mare masura si de management. De aceea, ne bucuram sa impartasim la fiecare eveniment practici de HR, studii de caz si ultimele noutati din domeniul instrumentelor psihometrice cu aplicabilitate si impact direct atat in rezultatele financiare, cat si in cultura organizatiei”, declara Madalina Balan, Managing Partner HART Consulting.

Conferinta va reuni peste 180 de manageri de top si specialisti in resurse umane din companii de elita din Romania.

Invitati ai evenimentului:

 • Ryan Ross, Vice President | Global Alliances Hogan Assessment SUA
 • Jarrett Shalhoop, Senior Consultant | Global Alliances Hogan Assessment SUA
 • Prof. Ken Harmon, Provost and VicePresident for Academic Affairs Kennesaw State University, Atlanta, Georgia - SUA
 • Madalina Balan, Managing Partner HART Consulting
 • Vlad Bog, HR Director Microsoft Romania
 • Adela Jansen, Director Executiv Resurse Umane BRD Groupe Société Générale

Mai multe detalii despre speakeri gasiti accesand linkul

Teme de discutie abordate in cadrul evenimentului:

 • Care sunt ingredientele unui CEO performant? 
 • Este un singur prototip de CEO de succes sau vremurile si strategia organizatiei dicteaza de cine avem nevoie la varf?
 • Leadership-ul toxic si cultura organizationala
 • Ce ar trebui sa stie un CEO despre construirea de echipe inalt performante?
 • Femeile si barbatii in leadership 
 • Profilul valoric al top managerilor din Romania - studiu 

Taxa de participare: 200 euro + TVA / persoana

 • 20% discount early bird pana la 29 martie 2013: 160 euro + TVA / persoana
 • 20% discount pentru grupuri de minimum 3 persoane: 160 euro + TVA / persoana

Pentru inscrieri: consulting@hart.ro, +40 21.310.54.57 / 59

HART Consulting activeaza pe piata locala din anul 2006, oferind servicii de consultanta in arii precum: selectie (ROI, studii de benchmark intern, evaluari de personalitate si de abilitati), programe de evaluare si dezvoltare la nivel individual si de echipa (profile de leadership Hogan Assessments, 360 feedback, Assessment & Development centers, coaching), studii organizationale, coaching, seminarii pe tematici de HR. Suntem parte a retelelor internationale Hogan Assessment Systems si CCi Surveys International si partenerul autorizat pentru Romania si Republica Moldova pentru aceste instrumente de diagnoza.

 • Ryan Ross, Vicepresident Hogan Assessment SUA, vine in Romania - HART Consulting
Testimoniale
(Roxana Tronaru, BRD - Groupe Societe Generale)
Am lucrat cu echipa de la Hart Consulting pentru dezvoltarea unor exercitii de tip joc de rol - parte integranta din Centrele de Evaluare din cadrul BRD GSG. Consultantii au fost inca de la inceput foarte receptivi la nevoile noastre, am construit impreuna structura proiectului si am comunicat eficient pe tot parcursul acestuia. In cadrul sesiunilor de follow-up, specialistii de la Hart au
(Magdalena Vrajitoru, RBS Romania)
Am elaborat si desfasurat cu HART Consulting mai multe centre de evaluare si dezvoltare intre anii 2007 si 2008. Obiectivele acestor proiecte au fost: Evaluarea competentelor manageriale pentru angajatii din banci si retail. Selectia pentru avansarea in cariera. HART Consulting utilizeaza diferite exercitii personalizate, adaptate fiecarui profil de competente. HART a efectuat trainingul
(Mircea Vlastean, Henkel Romania)
Cursul iti deschide perspectiva cunoasterii proprii in sensul in care te provoaca sa faci lucruri noi sau intr-un mod diferit, te invata sa stii sa asculti pentru a-l intelege pe celalalt. Te ajuta sa structurezi etapele de coaching si sa-l provoci pe celalalt sa plece cu un rezultat, dar si cu pasii pe care trebuie sa ii urmeze pentru a-si atinge obiectivul in timpul dorit. Mircea Vlastean,
Tu socializezi cu Hart?
Facebook Hart Consulting Twitter Hart Consulting LinkedIn Hart Consulting YouTube Hart Consulting