0730 556 541
consulting@hart.ro

Workplace Safety Management Forum

26 Sep 2013

Pe 26 septembrie, Madalina Balan, Managing Partner HART Consulting, participa la Workplace Safety Management Forum, care va avea loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Madalina va aborda subiectul selectiei reliefand cat de important este acest aspect in subiectul workplace management, care este importanta factorului uman si a personalitatii in contextul sigurantei la locul de munca, cum cream o cultura bazata pe siguranta in munca.

Conform studiilor desfasurate de Agentia Europeana de Securitate si Sanatate in Munca in mai 2013, doar 7 la suta din angajatii din Romania stiu de existenta unor politici corporate de integrare a persoanelor varstnice in campul muncii. Mai mult, 53 la suta din romani considera ca pana in 2020 nu va creste numarul de angajati cu varste de peste 60 de ani. In cadrul studiului european axat pe siguranta ocupationala, Romania a iesit pe ultimul loc, din cele 31 de state implicate, in privinta procentului de respondenti care estimeaza un numar mai mare de angajati varstnici pana in 2020 (1 din 4 respondenti, respectiv un procent de 28 la suta).

Expo Media aduce in prim plan multe alte tendinte si directii de urmat in aria sanatatii si sigurantei la locul de munca la prima editie a conferintei “Workplace Safety Management Forum”, care va avea loc in data de 26 septembrie 2013, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Scopul acestei conferinte este acela de a oferi solutii practice si pertinente pentru prevenirea accidentelor in munca si de a prezenta tehnici de management al riscurilor, cu impact direct in reducerea costurilor de personal si siguranta ale companiilor.

Printre speakerii acestei editii se numara experti incontestabili ai domeniului, precum: Cagatay Guler - Business Development Manager 3M Personal Safety Division Central Eastern Europe, Madalina Balan - Managing Partner, HART Consulting, Elena Jipa - avocat senior in cadrul SCPA Hristescu si Asociatii, Membru al Baroului Bucuresti si Irina Petrescu - avocat, Head of Legal Department, Gi Group.

Initiativa de a organiza acest eveniment de nisa a luat nastere ca raspuns la nevoia de informare de profil si eficientizare a proceselor specifice ale comunitatii de business si a publicului larg. Aproape jumatate dintre romani considera ca nu sunt informati corespunzator cu privire la securitatea si sanatatea in munca, iar 82 la suta din romani considera ca investitiile in solutii pentru siguranta si sanatate in munca genereaza o capacitate mai mare de munca si duc la cresterea competitivitatii, stimuland cresterea varstei de pensionare.

[detalii despre eveniment]

  • Workplace Safety Management Forum - HART ConsultingWorkplace Safety Management Forum - HART ConsultingWorkplace Safety Management Forum - HART ConsultingWorkplace Safety Management Forum - HART Consulting
  • Workplace Safety Management Forum - HART ConsultingWorkplace Safety Management Forum - HART Consulting
Testimoniale
(Magdalena Vrajitoru, RBS Romania)
Am elaborat si desfasurat cu HART Consulting mai multe centre de evaluare si dezvoltare intre anii 2007 si 2008. Obiectivele acestor proiecte au fost: Evaluarea competentelor manageriale pentru angajatii din banci si retail. Selectia pentru avansarea in cariera. HART Consulting utilizeaza diferite exercitii personalizate, adaptate fiecarui profil de competente. HART a efectuat trainingul
(Roxana Tronaru, BRD - Groupe Societe Generale)
Am lucrat cu echipa de la Hart Consulting pentru dezvoltarea unor exercitii de tip joc de rol - parte integranta din Centrele de Evaluare din cadrul BRD GSG. Consultantii au fost inca de la inceput foarte receptivi la nevoile noastre, am construit impreuna structura proiectului si am comunicat eficient pe tot parcursul acestuia. In cadrul sesiunilor de follow-up, specialistii de la Hart au
Mihaela Sincu, Organizational Development Manager, GoodStory
De la certificarea din anul 2008, am folosit cu predilectie metodologia Hogan, datorita versatilitatii si generozitatii informatiilor furnizate de aceasta. Instrumentele s-au dovedit utile atat in interventiile din consilierea de cariera, in dezvoltarea personala si profesionala din programele de talent management dar si in demersurile de omogenizare a echipelor. Mai exact, informatiile pe care le
© 2012 Hart Consulting. Termeni si conditii | Politica date personale | Sitemap
Tu socializezi cu Hart?
Facebook Hart Consulting Twitter Hart Consulting LinkedIn Hart Consulting YouTube Hart Consulting