0730 556 541
consulting@hart.ro

Antrenarea inteligentei emotionale

Afla cat de inteligent emotional esti si cum te poti dezvolta

Cine nu ar vrea sa fie mai inteligent? Sa aiba un coeficient de inteligenta emotionala mai inalt? Studiile arata ca un nivel inalt de inteligenta emotionala (EQ) faciliteaza succesul in cariera, performantele in leadership, calitatea realtiilor, chiar si starea de sanatate, de satisfactie personala si de fericire.

In timp ce coeficientul de inteligenta (IQ) este greu de schimbat, coeficientul de inteligenta emotionala (EQ) poate fi dezvoltat odata ce constientizam de unde pornim si alegem sa antrenam zonele in care nu suntem la nivelul dorit.

In cadrul acestui program, participantii vor autoconstientiza nivelul actual al competentelor de inteligenta emotionala cu ajutorul profilului Hogan EQ si vor descoperi pe parcursul workshop-ului de o zi cateva strategii de crestere a acestor competente:

  1. Auto-constientizarea emotionala: gradul in care o persoana este in contact cu propriile emotii.
  2. Detectia emotiilor celorlalti: gradul in care o persoana este constienta de emotiile celorlalti.
  3. Auto-reglarea emotiilor: gradul in care o persoana este capabila sa mentina o stare emotionala pozitiva.
  4. Influentarea: gradul in care o persoana este capabila sa exercite o influenta pozitiva asupra starilor emotionale si comportamentelor celorlalti.
  5. Exprimarea emotiilor: gradul in care o persoana este capabila sa comunice eficace starile emotionale dorite.
  6. Empatia: gradul in care o persoana este capabila sa simta ceea ce simt ceilalti.

 

Cui se adreseaza?

Persoanelor care lucreaza in vanzari si marketing, customer care, resurse umane, persoanelor care au pozitii de management si celor care lucreaza in echipa.

Calendar Evenimente HART
Testimoniale
(Romanita Chirca, Grampet)
Va multumesc sincer pentru acest "dus rece".  In mod concret, atelierele voastre mi-au amintit ca puterea si linistea izvorasc din lucrurile simple. Mi-am identificat nevoile si deja le tratez cu respect. Am inceput sa adresez ceea ce ma face vulnerabila astfel incat sa ajung sa functionez in integritate. Comunicarea asertiva prin dialog si/sau confruntare sunt esentiale. Este nevoie
(Belgin Bactali, Grampet)
Vreau sa va marturisesc ca acest atelier m-a ajutat sa imi gasesc calea spre o mai buna constientizare a propriilor mele valori si nevoi care imi asigura integritatea. Comunicarea asertiva mi-a schimbat discutiile in dialoguri si pentru asta simt nevoia sa va multumesc pentru oportunitatea de a participa la aceste seminarii. Recomand acest seminar tuturor celor care cred ca drumul spre succes si
(Stela Pop, Roto Romania)
Am participat la atelierele de dezvoltare a inteligentei emotionale si la o parte a celor de conversatii dificile si deja simt ca sunt capabila sa constientizez mult mai bine propriile trairi, propriile nevoi si, totodata, sa le comunic mai bine celorlalti. Este uimitor cat de simplu se poate rezolva un conflict sau o problema in mod constructiv, atunci cand raspunzi cu empatie si cu asertivitate.
Tu socializezi cu Hart?
Facebook Hart Consulting Twitter Hart Consulting LinkedIn Hart Consulting YouTube Hart Consulting