0730 556 541
consulting@hart.ro

Editia a 2-a Conferinta HR Strategic: Performanta. Leadership. Personalitate

Simona Podgoreanu

Moderator

Simona Podgoreanu

Simona este profesor in cadrul programelor ASEBUSS de managementul resurselor umane, management general, negociere, comunicare. A urmat o serie de specializari in resurse umane, formare de formatori  si management general (Canada – l’ Ecole des Hautes Etudes Commerciales, Montreal; in Franta - la Institute d’Administration des Entreprises, Toulouse; in Slovenia la IEDC Bled School of Management si la IESE Barcelona - The International Faculty Development Program).  Are o experienta bogata de coaching, facilitare in vederea dezvoltarii personale si  training pentru companii romanesti si multinationale, precum: ANRC, Alcatel, Computaris, Carrefour, Daedalus Consulting, Flamingo, Holcim, Shell Romania, Porsche Romania, etc. Are propria companie de consultanta in resurse umane, dezvoltand strategia de resurse umane a companiilor de la selectie, recrutare si evaluarea performantelor pana la sistemul de compensatii si beneficii si politica de comunicare interna. Din 2006 este directorul de resurse umane al unui important grup din sectorul agri business.

Mihaela Feodorof

Managing Partner, Yourway Counseling

Mihaela Feodorof

Dupa 16 ani in care a ocupat diverse functii HR in industria financiar bancara, Mihaela a lansat prima companie de consultanta YourWay Consulting, care are drept cop identificarea si dezvoltarea potentialului uman pe segmente de piata precum persoane fizice (tineri si adulti ) si business. Satisfactia de a contribui la cariere de succes in companii care se redefinesc plecand de la membrii echipelor, dar si implinirea personala a celor care isi aleg drumul profesional cu ajutorul  specialistilor Yourway, sunt indicatorii dupa care Mihaela isi masoara performanta in industria de profil. Este acreditata sa utilizeze instrumentele HOGAN Assessment in Executive Coaching si consiliere in cariera. Motto-ul sau este : “Marele pericol pentru cei mai multi dintre noi nu este ca tintim prea sus si esuam,  ci ca tintim prea jos si reusim.”(Michelangelo Buonarroti)


Mihaela Stroe

Presedinte, JCI Romania

Mihaela Stroe

Sociolog, speaker, autor si specialist in comunicare nonverbala. Sustine programe si cursuri in domeniul comunicarii nonverbale si este recunoscuta ca expert in profiling nonverbal, creand prima revista romaneasca online dedicata acestui domeniu, Nonverbal Magazine. Mihaela este trainer si facilitator acreditat de compania Advanced People Strategies din UK pentru programe de Leadership and Management, recunoscute de Institute of Leadership and Management din UK. In plus, este consultant independent pentru instrumentele sociologice Human Synergistics pentru investigarea a culturii si climatului organizational. In 2011 va finaliza studiile doctorale in domeniul psihologiei sociale la Universitatea din Bucuresti, realizand o comparatie intre procesul de selectie a personalului pentru pozitii de middle management in cadrul Comisiei Europene si cel din companii nationale si multinationale din Romania.

Zsolt Feher

Managing Partner, Assessment Systems, Ungaria

Zsolt Feher

Zsolt Feher a absolvit Facultatea Economica a Universitatii Szechenyi Istvan din Ungaria in 1998.  Lucrand pentru Kraft Foods International in New York, Ernst & Young in Budapesta si pentru JCI in St. Louis, USA, Zsolt a consiliat numerosi clienti din diferite parti ale lumii (Asia, Europa si America de Nord)  in diverse probleme de business. De asemenea, a creat si sustinut traininguri axate pe diverse teme precum Stabilirea Obiectivelor, Competente de Leadership, Presentation Skills, Project Management si Competente Antreprenoriale in intreaga lume, din Brunei pana in Guademala. A fost Senior Director in cadrul Junior Chamber International, Ungaria, in present membru al aceleiasi organizatii. Este Managing Partner pentru Assessment Systems, Ungaria, distribuitor autorizat al HOGAN Assessment

Carmen Tanasie

CEO, Omnicom Media Group Romania

Carmen Tanasie

Are o experienta de 18 ani in marketing si comunicare, dintre care 13 ani in management. Carmen a activat in marketing atat la nivel local, cat si international in companii precum Wella Romania, Coty, Beiersdorf. Din 2007 este CEO al Omnicom Media Group Romania, filială a OMG International, parte a celei mai importante companii de marketing şi comunicare din lume: Omnicom Group Inc.. Carmen este absolventa a MBA-ului University of Washington & ASEBUSS si este alumni al “Executive Development Program” – Kellogg School of Management, Northwestern University, Chicago.

Francois Debergh

Director General & Administrator, Acvatot

Francois Debergh

Incepand cu anul 2002, Francois ocupa pozitia de Director General si Administrator al Acvatot, parte a grupului Veolia. In responsabilitatea sa intra si dezvoltarea tarilor din Regiunea Balcanilor (Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Moldova etc). Anterior experientei din Romania a lucrat la filialele Sade din Ungaria si Djibouti (Africa), ocupand diverse posturi operationale si manageriale.

Anca Alexe

HR Manager, Acvatot

Anca Alexe

Anca este absolventa a Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Bucuresti, cu studii la Universite Paris Ouest. In 2007 a fost numita Director de Resurse umane in cadrul grupului Acvatot, parte din grupul Veolia,  iar din 2009 este responsabila si de partea de Comunicare in cadrul companiei. In 2009 a participat activ la infiintarea Fundatiei Acvatot. Este certificata in metodologia de evaluare Hogan Assessment.

Monica Botocan

Human Resources Leader, Merck Sharp & Dohme Romania

Monica Botocan

Este absolventa a Universitatii Tehnice de Constructii din Bucuresti si a programului de Executive MBA ASEBUSS. Lucreaza in industria farmaceutica de 16 ani, dintre care ultimii 14 ani a fost alaturi de echipa Schering Plough Romania, ocupand functii precum Finance Manager, Compliance Manager si HR Manager. Printre realizarile cele mai importante se numara reducerea fluctuatiei de personal prin programe de dezvoltare organizationala, coordonarea cu succes a procesului de fuziune Schering Plough cu Organon Bio Sciences si Intervet si transformarea functiunii de resurse umane intr-un partener de business. In prezent, lucreaza la integrarea firmei Schering Plough in cadrul companiei Merck & Dohme Romania. O caracterizeaza spiritul inovativ cu care abordeaza procesele de resurse umane, precum si stilul de comunicare deschis in relatiile cu partenerii de afaceri. Incepand cu 2009, Monica a preluat rolul de Human Resources Leader in cadrul Merck & Dohme Romania.

Frank Morineau

Director General, Fabrica GSK din Brasov

Frank Morineau

Franck ocupa pozitia de Director General al Fabricii GSK din Brasov din 2009. Cu un MBA la Business School of Rennes (Franta), cu o experienta de 20 de ani in logistica si productie, cu peste 10 ani in pozitii de management si cu o bogata activitate internationala (Franta, UK, Egipt, Italia, Romania), Franck a demonstrat de-a lungul carierei sale profesionale ca obtinerea de inalte performante in business se face cu echipe de calitate.

 

Rodica Obancea

Executive Coach, SuccessCoaching

Rodica Obancea

Rodica are peste 6 ani de experienta in resurse umane, atat ca si psiholog, cat si ca manager. De 3 ani conduce propria companie de coaching, SuccessCoaching, acompaniind clienti din companiile romanesti sau multinationale pentru cresterea performantei. Rodica defineste ceea ce face ca si coach prin afirmatia  “Progresul vine din intrebari, nu din raspunsuri”. Crede si afirma cu tarie ca scopul coachingului este de a dezvolta capacitatea oamenilor sa deruleze afaceri intr-un mod sustenabil, atat pentru companie si mediul de business, cat si pentru ei insisi. Este coach certificat ai membru ICF. Este acreditata sa utilizeze instrumentele HOGAN Assessment in Executive Coaching. 

Rostislav Benak

Snr. Partner, Executive Coach

Rostislav Benak

Rostislav are o experienta internationala vasta in dezvoltarea aptitudinilor de leadership la nivel de echipe de top management, precum si in executive coaching.  Incepand cu fondarea companiei Assessment Systems in 2001, a coordonat numeroase proiecte de dezvoltare manageriala  pentru companii  multinationale din Europa si Asia (Cehia, Bulgaria, Romania, Ucraina, Polonia, Germania,  Marea Britanie,  China, Emiratele Arabe Unite, Vietnam etc). A absolvit Facultatea de Psihologie a Universitatii Charles din Praga, Facultatea de Economie si Management,  Facultatea de Finante a Universitatii de Economie din Praga si Facultad de psychologia de gestion a Universidad de Santiagio de Compostela.  Este membru al ICF si membru in board al Asociatiei Cehe a Coachilor. Referintele sale la nivel de top management includ, printre altele, companii ca PPF, Home Credit, CEZ, T-Mobile, Sanofi-Aventis, Unipetrol/ PKN Orlen Group, Penta Investments, RWE, GE, Czech Telecom, Vodafone, T-Mobile, Grafton Recruitment, ING Bank, Microsoft, Raiffeisen Bank, Unicredit Bank, Rexam/Petainer, etc. A predat la Institutul Masaryk din Praga in cadrul programelor de MBA si la Universitatea Tehnica  din Praga, ca Profesor Asociat in departamentul de Economie, Management si Resurse Umane. Este Managing Director al Assessment Systems din Cehia, firma partenera a HOGAN Assessment Systems, si coordinator international pentru CEE al Hogan Assessment.

Lavinia Rasca

Director General, EXEC-EDU

Lavinia Rasca

Din 1993, este profesor in cadrul  programului Executive MBA si preda cursurile de Economia concurentei si Strategii si politici antreprenoriale. Este membru fondator si membru in consiliul consultativ ASEBUSS. Este doctor in economie, specializarea managementul intreprinderilor mici si mijlocii. A urmat programe de specializare manageriala, antreprenoriala si in consultanta la Harvard Business School, University of Washington si Washington State University in SUA, IESE Barcelona, Cambridge Anglia si Osaka Japonia. Lavinia este Director general al EXEC-EDU, iar incepand cu anul 1998 ea conduce businessul  de formare continua creat de ASEBUSS, pe care l-a dezvoltat continuu  pana la 40 de programe de dezvoltare manageriala in prezent, sustinute de 30 de profesori si experti, pentru un portofoliu de peste 3000 companii client. Este autoare sau co-autoare a 12 carti de afaceri si peste 40 de articole. A fost inclusa in catalogul expertilor editat de Societatea Academica Romana, in enciclopedia Who is Who, in CD-ul Top 100 de femei de cariera, editat de USAID si in Top 100 de femei de succes editat de Revista Capital. Recent, Lavinia a obtinut certificarea in metodologia Hogan Assessment.

Manuela Gorunescu

Director de Proiect, Transelectrica

Manuela Gorunescu

Manuela este director de proiect, la CN Transelectrica SA. Si-a inceput cariera profesionala in domeniul securitatii nucleare, lucrand in calitate de colaborator stiintific al catedrei de sisteme energetice ale Universitatii Bochum din Germania. La revenirea in tara a studiat marketingul si managementul, iar in 2001 a obtinut diploma profesionala in management in cadrul MBA al Open University din Marea Britanie. A lucrat ca tutor cativa ani in cadrul programului de MBA organizat de Codecs, impreuna cu Open University. Manuela s-a dedicat consultantei si trainingului in management, descoperindu-si pasiunea pentru managementul resurselor umane. De-a lungul timpului, nu a renuntat nici o clipa la activitatea de tutor, pe care a desfasurat-o in paralel, contribuind la dezvoltarea carierei a sute de manageri. Incepand cu 2008 s-a dedicat integral domeniului resurselor umane, implementand filozofii noi in cadrul companiei in care lucreaza si conducand mai multe proiecte care vizeaza cresterea performantelor manageriale. La intrebarea cum s-ar caracteriza printr-un singur cuvant, raspunde simplu: practician.

Iulia Dobritoiu

HR Business Leader & HR Services Lead,GlaxoSmithKline

Iulia Dobritoiu

Absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti si a Masterului de HR si MA organizat de Europacollege, Iulia Dobritoiu este in prezent HR&Commercial Excellence Director GlaxoSmithKline(GSK) Romania. Face parte din echipa GSK Romania din 2002, cand a intrat in companie ca HR Manager la fabrica GSK din Brasov. Intre 2005 si 2009 a lucrat ca Procurement Manager si, in acelasi timp, a ocupat rolul de Operational Excellence Champion, fiind responsabila de imbunatatirea continua a activitatii prin metodologia Lean si Six Sigma. Ulterior, Iulia Dobritoiu si-a oferit expertiza pentru dezvoltarea activitatilor GSK in Egipt, in calitate de Procurement Manager, si in Germania unde a facut parte din echipa unui proiect special la fabrica. 

  • Biografie speakeri Editia a 2-a Conferinta HR Strategic: Performanta. Leadership. Personalitate - HART Consulting

Inscriere inchisa.

Organizatori

HART Consulting

Parteneri principali

Asebuss
Busines Magazin
Yourway
Exec Edu
© 2012 Hart Consulting. Termeni si conditii | Politica date personale | Sitemap
Tu socializezi cu Hart?
Facebook Hart Consulting Twitter Hart Consulting LinkedIn Hart Consulting YouTube Hart Consulting