0730 556 541
consulting@hart.ro

Raportul Leadership Potential (HPI)

Descarca model de raport

Profilul Potentialului de Leadership descrie punctele forte si ariile ce necesita dezvoltare. Profilul se bazeaza pe rezultatele obtinute la Profilul de Personalitate Hogan (HPI) care este structurat in sapte dimensiuni. Fiecare dintre aceste dimensiuni reprezinta o componenta a performantei ca lider. Calitatea de lider presupune construirea si mentinerea unei echipe cu performante ridicate, renuntarea  la scopurilor personale si asumarea obiectivelor grupului.

Cele sapte scale pentru Profilul Potentialului de Leadership sunt definite dupa cum urmeaza:

Echilibru Emotional - Reflecta masura in care o persoana este calma sau indispusa si nestatornica. Scorurile ridicate denota incredere si optimism. Scorurile scazute indica tensiune, iritabilitate si negativism.

Ambitie - Evalueaza masura in care o persoana are aptitudini de lider si apreciaza realizarile. Scorurile inalte indica o persoana competitiva si dornica sa avanseze. Scorurile scazute indica nehotarare si un interes scazut pentru promovare.

Sociabilitate - Estimeaza masura in care o persoana pare a fi sigura de sine in context social. Scorurile ridicate reflecta persoane pozitive si optimiste, carora nu le place sa lucreze singure. Scorurile scazute indica persoane rezervate si tacute, care evita sa atraga atentia asupra lor si care nu au nicio problema sa lucreze singure.

Senzitivitate interpersonala - Reflecta abilitatile sociale, tactul si gradul de perceptie. Scorurile ridicate indica o persoana prietenoasa, calda si populara. Scorurile scazute indica independenta, franchete si sinceritate.

Prudenta - Reflecta controlul de sine si meticulozitatea. Scorurile ridicate indica o persoana organizata, predictibila, directa, care respecta regulile si este usor de supravegheat. Scorurile scazute indica impulsivitate si flexibilitate. Sunt persoane care tind sa se opuna regulilor si supravegherii atente; oricum, aceste persoane pot fi creative si spontane.

Curiozitate - Reflecta masura in care o persoana poate parea curioasa, aventuroasa si inventiva. Scorurile inalte desemneaza o persoana vizionara, care se plictiseste usor si nu acorda atentie detaliilor. Scorurile mici reflecta simt practic si capacitate de concentrare pe perioade indelungate.

Orientare catre invatare - Reflecta masura in care unei persoane ii plac activitatile de invatare si apreciaza educatia ca scop in sine. Scorurile ridicate indica placerea de a citi si de a studia. Persoanele cu scoruri scazute manifesta mai putin interes pentru educatia de tip formal si se bazeaza mai mult pe invatarea practica.

  • Raportul Leadership Potential (HPI) - HART ConsultingRaportul Leadership Potential (HPI) - HART ConsultingRaportul Leadership Potential (HPI) - HART ConsultingRaportul Leadership Potential (HPI) - HART Consulting
  • Raportul Leadership Potential (HPI) - HART Consulting
Testimoniale
(Andrea PETRE, Learning & Development Manager, Carrefour Romania)
Our collaboration with Hart Consulting and the use of Hogan Assessment tools dates back more than ten years ago, starting with the certification of a pool of HR specialists on talent acquisition and development. Afterwards, throughout the years, we've rolled out a series of projects together focused on leadership development for our middle and top management teams. Applying the Hogan
(Mihaela Apostoleanu, Oracle Romania)
Hogan Assessment mi-a schimbat perspectiva asupra oamenilor cu care lucrez in mod direct si a colegilor alaturi de care lucram in programe de mentoring sau career development. Este un instrument simplu de folosit, logic si prietenos cu subiectii feedbackului. Iti ofera posibilitatea de a raporta feedbackul atat la performanta individului cat si la media segmentului in care se incadreaza. Prin
(Mihaela Flamaropol, Raiffeisen Bank)
Folosim in cadrul companiei noastre instrumentele de evaluare Hogan de aproape un an, timp in care le-am utilizat atat pentru colegii nostri propusi spre promovare, cat si pentru candidatii externi pentru pozitii manageriale. S-a stabilit o corelatie intre competentele bancii si scalele instrumentelor de evaluare HPI si HDS, s-a urmarit profilul persoanei evaluate si s-au identificat astfel zonele
© 2012 Hart Consulting. Termeni si conditii | Politica date personale | Sitemap
Tu socializezi cu Hart?
Facebook Hart Consulting Twitter Hart Consulting LinkedIn Hart Consulting YouTube Hart Consulting