0730 556 541
consulting@hart.ro

Raportul Leadership Potential (HPI)

Descarca model de raport

Profilul Potentialului de Leadership descrie punctele forte si ariile ce necesita dezvoltare. Profilul se bazeaza pe rezultatele obtinute la Profilul de Personalitate Hogan (HPI) care este structurat in sapte dimensiuni. Fiecare dintre aceste dimensiuni reprezinta o componenta a performantei ca lider. Calitatea de lider presupune construirea si mentinerea unei echipe cu performante ridicate, renuntarea  la scopurilor personale si asumarea obiectivelor grupului.

Cele sapte scale pentru Profilul Potentialului de Leadership sunt definite dupa cum urmeaza:

Echilibru Emotional - Reflecta masura in care o persoana este calma sau indispusa si nestatornica. Scorurile ridicate denota incredere si optimism. Scorurile scazute indica tensiune, iritabilitate si negativism.

Ambitie - Evalueaza masura in care o persoana are aptitudini de lider si apreciaza realizarile. Scorurile inalte indica o persoana competitiva si dornica sa avanseze. Scorurile scazute indica nehotarare si un interes scazut pentru promovare.

Sociabilitate - Estimeaza masura in care o persoana pare a fi sigura de sine in context social. Scorurile ridicate reflecta persoane pozitive si optimiste, carora nu le place sa lucreze singure. Scorurile scazute indica persoane rezervate si tacute, care evita sa atraga atentia asupra lor si care nu au nicio problema sa lucreze singure.

Senzitivitate interpersonala - Reflecta abilitatile sociale, tactul si gradul de perceptie. Scorurile ridicate indica o persoana prietenoasa, calda si populara. Scorurile scazute indica independenta, franchete si sinceritate.

Prudenta - Reflecta controlul de sine si meticulozitatea. Scorurile ridicate indica o persoana organizata, predictibila, directa, care respecta regulile si este usor de supravegheat. Scorurile scazute indica impulsivitate si flexibilitate. Sunt persoane care tind sa se opuna regulilor si supravegherii atente; oricum, aceste persoane pot fi creative si spontane.

Curiozitate - Reflecta masura in care o persoana poate parea curioasa, aventuroasa si inventiva. Scorurile inalte desemneaza o persoana vizionara, care se plictiseste usor si nu acorda atentie detaliilor. Scorurile mici reflecta simt practic si capacitate de concentrare pe perioade indelungate.

Orientare catre invatare - Reflecta masura in care unei persoane ii plac activitatile de invatare si apreciaza educatia ca scop in sine. Scorurile ridicate indica placerea de a citi si de a studia. Persoanele cu scoruri scazute manifesta mai putin interes pentru educatia de tip formal si se bazeaza mai mult pe invatarea practica.

  • Raportul Leadership Potential (HPI) - HART ConsultingRaportul Leadership Potential (HPI) - HART ConsultingRaportul Leadership Potential (HPI) - HART ConsultingRaportul Leadership Potential (HPI) - HART Consulting
  • Raportul Leadership Potential (HPI) - HART Consulting
Testimoniale
(Mihaela Flamaropol, Raiffeisen Bank)
Folosim in cadrul companiei noastre instrumentele de evaluare Hogan de aproape un an, timp in care le-am utilizat atat pentru colegii nostri propusi spre promovare, cat si pentru candidatii externi pentru pozitii manageriale. S-a stabilit o corelatie intre competentele bancii si scalele instrumentelor de evaluare HPI si HDS, s-a urmarit profilul persoanei evaluate si s-au identificat astfel zonele
(Adriana Pirvu, Learning & Development Coordinator Cargill Romania)
Confirmam prin acest mesaj colaborarea de succes cu HART Consulting, companie care reprezinta Hogan Assessment Systems International in Romania si Republica Moldova. Inca de la inceputul anului 2011, HART Consulting a devenit un partener puternic pentru Cargill in Romania. Apreciem instrumentele si serviciile oferite de HART Consulting, deoarece acestea sunt perfect integrate in cadrul
(Ramon Grigorescu, Siemens)
Eu sunt un psiholog organizational, angajat ca Recruitment & Development Manager in departamentul CP al Siemens Romania si, in ceea ce priveste utilizarea evaluarilor Hogan, pot spune ca am folosit Hogan Assessment Systems din 2008, si anume HPI, HDS, MVPI si integrat sistemul Hogan, ca parte a evaluarii noastre standard inainte de promovare pentru pozitii de top management si specialisti
© 2012 Hart Consulting. Termeni si conditii | Politica date personale | Sitemap
Tu socializezi cu Hart?
Facebook Hart Consulting Twitter Hart Consulting LinkedIn Hart Consulting YouTube Hart Consulting