0730 556 541
consulting@hart.ro

Cum a fost la a 6-a editie a Conferintei HART HR Strategic

29 Mai 2013

Miercuri, 22 mai, a avut loc a 6-a editie a conferintei HART HR Strategic a carei tema a fost „CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it?”.

Evenimentul, moderat de Lucian Mîndruta, a reunit 150 de persoane, antreprenori, manageri de top din companii multinationale si locale, alaturi de directori si specialisti în resurse umane si profesionisti în domeniul resurselor umane.

Printre speakerii evenimentului s-au numarat Ryan Ross, Vicepresedintele Hogan Assessment, Global Alliances SUA; Jarrett Shalhoop, Senior Consultant | Global Alliances Hogan Assessment SUA; Prof. Ken Harmon, Provost and VicePresident for Academic Affairs Kennesaw State University, Atlanta, Georgia – SUA; Vlad Bog, HR Director Microsoft Romania; Adela Jansen, Director Executiv Resurse Umane BRD Groupe Societe Generale; Sergiu Negut, Senior Consultant Wanted Transformation Consultancy; Madalina Balan, Managing Partner HART Consulting.

Pe agenda discutiilor au fost subiecte de o importanta si o actualitate substantiala pentru mediul de business actual:

  • Care sunt ingredientele unui CEO performant? 
  • Exista un singur prototip de CEO de succes sau vremurile si strategia organizatiei dicteaza de cine avem nevoie la varf?
  • Leadership-ul toxic si cultura organizationala: cand punctele forte devin slabiciuni
  • Ce ar trebui sa stie un CEO despre construirea de echipe înalt performante?
  • Cum putem accelera succesul în leadership?
  • Gen Y - Noua generatie de leadership 
  • Valorile echipei de top management si cultura organizationala: studiu de caz

Ryan Ross, Vicepresedintele Hogan Assessment SUA, prezent pentru prima data în Romania, a abordat în cadrul evenimentului subiectul legat de angajatii cu potential ridicat si care sunt cele mai bune practici pentru o selectie corecta si reusita a acestora. Care sunt aspectele pe care trebuie sa le avem în vedere? Ross atrage atentia asupra a 5 puncte pentru a atrage talentele în organizatii: sa defineasca potentialul corect, sa identifice angajatii cu potential ridicat, sa foloseasca metode obiective în identificarea si masurarea potentialului, sa aiba grija la angajamentul acestora si sa dezvolte persoanele cu potential ridicat.

Jarrett Shalhoop, Senior Consultant | Global Alliances Hogan Assessment SUA, a vorbit în cadrul conferintei despre „Leadershipul toxic”. Leadership-ul este o forta motrica în performanta organizationala, atat pentru a realiza cu succes obiectivele companiei, cat si pentru a conduce catre esec. În timp ce, în mod natural, consideram ca leadershipul este o forta pozitiva, leadership-ul toxic poate distruge organizatiile. În prezentarea sustinuta la conferinta HART HR strategic, editia a 6-a, Jarrett Shalhoop a detaliat conditiile unui stil de leadership toxic, inclusiv profilul liderilor toxici, dinamica sub care se ridica la putere si fortele distructive pe care le poate dezlantui. Prezentarea a înglobat, de asemenea, si sfaturi practice pentru recunoasterea leadershipului toxic înainte ca acesta sa ajunga la apogeu într-o organizatie.

Madalina Balan, Managing Partner HART Consulting, a adus în discutie impactul trasaturilor de personalitate si al valorilor unor CEO asupra stilului de leadership, dar si asupra culturii organizationale pe care acestia o construiesc. Totodata, a vorbit despre faptul ca valorile liderilor stau la baza filtrelor inconstiente ale acestora.
Prezentarile speakerilor din cadrul conferintei HART HR Strategic cu tema „CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it?” pot fi consultate accesand

Si pentru ca noi credem atat în stiinta, cat si hedonism, evenimentul s-a încheiat cu un moment aparte: o degustare de vinuri, oferita de Lacerta Winery.

HART Consulting activeaza pe piata locala din anul 2006, oferind servicii de consultanta în arii precum: selectie (ROI, studii de benchmark intern, evaluari de personalitate si de abilitati), programe de evaluare si dezvoltare la nivel individual si de echipa (profile de leadership Hogan Assessments, 360 feedback, Assessment & Development centers, coaching), studii organizationale, coaching, seminarii pe tematici de HR. Suntem parte a retelelor internationale Hogan Assessment Systems si CCi Surveys International si partenerul autorizat pentru Romania si Republica Moldova pentru aceste instrumente de diagnoza.

  • Cum a fost la a 6-a editie a Conferintei HART HR Strategic - HART Consulting
Testimoniale
(Magdalena Vrajitoru, RBS Romania)
Am elaborat si desfasurat cu HART Consulting mai multe centre de evaluare si dezvoltare intre anii 2007 si 2008. Obiectivele acestor proiecte au fost: Evaluarea competentelor manageriale pentru angajatii din banci si retail. Selectia pentru avansarea in cariera. HART Consulting utilizeaza diferite exercitii personalizate, adaptate fiecarui profil de competente. HART a efectuat trainingul
(Roxana Tronaru, BRD - Groupe Societe Generale)
Am lucrat cu echipa de la Hart Consulting pentru dezvoltarea unor exercitii de tip joc de rol - parte integranta din Centrele de Evaluare din cadrul BRD GSG. Consultantii au fost inca de la inceput foarte receptivi la nevoile noastre, am construit impreuna structura proiectului si am comunicat eficient pe tot parcursul acestuia. In cadrul sesiunilor de follow-up, specialistii de la Hart au
Ioana, Talent Attraction & Development, Manufacturing
Sesiunea de Certificare Hogan realizata de Hart s-a dovedit a fi o adevarata provocare. Faptul ca am avut ocazia sa interpretez rezultatul propriului test mi-a schimbat viziunea pe care o aveam in ceea ce priveste legatura dintre natura umana, leadership si performanta. Discutiile deschise, exemplele practice din experienta trainerului si relationarea cu ceilalti cursanti au creat o atmosfera
© 2012 Hart Consulting. Termeni si conditii | Politica date personale | Sitemap
Tu socializezi cu Hart?
Facebook Hart Consulting Twitter Hart Consulting LinkedIn Hart Consulting YouTube Hart Consulting