0730 556 541
consulting@hart.ro

Simptomele organizationale care indica nevoia de coaching

30 Sep 2013

Directorul atinge rezultatele financiare, dar nu isi dezvolta oamenii din subordine. In vremuri tulburi si confuze managerul are nevoie sa conduca cu mai multa fermitate. Managerii recent promovati au nevoie de integrare rapida si eficienta in echipa fara impact negativ in zona de operational.

Iata numai cateva simptome organizationale care indica nevoia de coaching.

Procesul nostru de coaching aliniaza dezvoltarea directorilor si managerilor cu obiectivele organizationale si de performanta. Reteua de coaching HART antreneaza directori si manageri pentru dezvoltarea competentelor de leadership, accelerand atingerea rezultatelor importante atat pentru organizatie, cat si pentru lider.

Iata o serie de tematici comune intalnite in practica coachilor din reteaua noastra:

  • Directori, manageri care sunt brilianti din punct de vedere tehnic, dar isi doresc sa treaca la un nivel superior de leadership, dezvoltand competentele “soft” sau politice.
  • Directori, manageri care au de implementat masuri luate de actionari sau de superiori ierarhici, dar cu care nu sunt de acord.
  • Directori, manageri care se confrunta cu o crestere exponentiala a responsabilitatilor in conditiile micsorarii sau taierii bugetelor.
  • Directori, manageri care sunt de prea mult timp in aceeasi pozitie fara sa mai stie daca este ceea ce isi doresc sau nu, daca pot aduce mai multa valoare in alta parte a organizatiei sau in alt rol.
  • Directori, manageri care isi doresc sa isi largeasca perspectiva de actiune, fiind focusati pe rezultate, dar si pe oameni.

Te invitam sa afli mai multe despre competentele coachilor din Reteua de coaching HART si sa-ti alegi consultantul potrivit aici.

Testimoniale
(Magdalena Vrajitoru, RBS Romania)
Am elaborat si desfasurat cu HART Consulting mai multe centre de evaluare si dezvoltare intre anii 2007 si 2008. Obiectivele acestor proiecte au fost: Evaluarea competentelor manageriale pentru angajatii din banci si retail. Selectia pentru avansarea in cariera. HART Consulting utilizeaza diferite exercitii personalizate, adaptate fiecarui profil de competente. HART a efectuat trainingul
(Roxana Tronaru, BRD - Groupe Societe Generale)
Am lucrat cu echipa de la Hart Consulting pentru dezvoltarea unor exercitii de tip joc de rol - parte integranta din Centrele de Evaluare din cadrul BRD GSG. Consultantii au fost inca de la inceput foarte receptivi la nevoile noastre, am construit impreuna structura proiectului si am comunicat eficient pe tot parcursul acestuia. In cadrul sesiunilor de follow-up, specialistii de la Hart au
(Mircea Vlastean, Henkel Romania)
Cursul iti deschide perspectiva cunoasterii proprii in sensul in care te provoaca sa faci lucruri noi sau intr-un mod diferit, te invata sa stii sa asculti pentru a-l intelege pe celalalt. Te ajuta sa structurezi etapele de coaching si sa-l provoci pe celalalt sa plece cu un rezultat, dar si cu pasii pe care trebuie sa ii urmeze pentru a-si atinge obiectivul in timpul dorit. Mircea Vlastean,
Tu socializezi cu Hart?
Facebook Hart Consulting Twitter Hart Consulting LinkedIn Hart Consulting YouTube Hart Consulting