0730 556 541
consulting@hart.ro

Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it?

Jarrett Shalhoop

Senior consultant, Hogan Assessment Systems

Jarrett Shalhoop

Jarrett Shalhoop, Ph.D. este consultant senior in cadrul International Consulting Practice of Hogan Assessment Systems, lider la nivel mondial in evaluarea personalitatii pentru selectarea angajatilor, dezvoltarea carierei si managementul talentelor. Lucrand cu multe companii din Fortune Global 500, Jarrett a proiectat si implementat numeroase programe complexe de selectie a angajatilor si de dezvoltare de leadership, intr-o gama larga de domenii si culturi organizationale. Experienta sa vasta include, de asemenea crearea si furnizarea de programe de formare in intreaga lume pentru instrumente de evaluare, interviuri structurate, si centre de evaluare. Inainte de a se alatura Hogan Assessment Systems, Jarrett a fost consultant pentru Jeanneret & Associates si Valtera Corporation, si se ocupa de sprijinirea clientilor din TOP 500  Fortune in primul rand in Statele Unite ale Americii. El este un contribuitor constant la mai multe conferinte stiintifice, inclusiv Society for Industrial and Organization Psychology and the Association of Test Publishers, si a fost publicat in Jurnalul de Psihologie Aplicata (Journal of Applied Psychology). El a primit B.A. lui in psihologie de la Universitatea Auburn, si a fost distins MA si Doctor in Psihologie Industriala si Organizationala de la Universitatea din Akron. 

Ryan Ross

Vice President | Global Alliances Hogan Assessment US

Ryan Ross

Ryan are peste 18 ani de experienta intr-o gama larga de industrii. El a lucrat in numeroase arii de la Hogan de-a lungul ultimilor 14 ani, inclusiv in zonele de selectie si de dezvoltare, ocupandu-se si de aliantele strategice Hogan si partenerii din intreaga lume. Ryan a dezvoltat si implementat la scara mare si pe mai multe nivele programe de selectie pe plan intern si international, a oferit consultanta organizatiilor in chestiunile legate de selectarea oamenilor in noi locuri de munca, precum si utilizarea analizei locurilor de munca din perspectiva personalitatii si din cea a viitorului. Ryan are, de asemenea, o vasta experienta in validarea si sustinerea utilizarii evaluarilor de personalitate, in contextul pre-angajarii. Experienta lui Ryan cuprinde, de asemenea, dezvoltarea de leadership, managementul talentelor, precum si proiecte de planificarea succesiunii. Considerat un expert in leadershipul deraierii si in utilizarea evaluarilor pentru a ajuta la identificarea potentialelor puncte de esec ale liderilor actuali si viitori, Ryan vorbeste frecvent la conferinte si seminarii pe tema „autoconstientizarii strategice”. Practic, Ryan are experienta in integrarea instrumentelor Hogan in programele de dezvoltare diferite, la toate nivelurile organizatiei, inclusiv integrarea datelor in procese mai ample de dezvoltare si de planificare a succesiuni. Ryan a primit un master in Psihologie Clinica de la Baylor University si un masterat in Psihologie Industriala / Organizationala de la Universitatea din Tulsa. Inainte de a se alatura echipei Hogan, Ryan a fost director de clinica pentru un cabinet privat, director de personal pentru Belmont Construction si asistent social pentru Texas Department of Corrections. Ryan este un membru American Psychological Association, Society of Industrial Organizational Psychology, precum si fost presedinte al Association of Test Publishers I/O Division.

W. Ken Harmon

Provost and VicePresident for Academic Affairs Kennesaw State University, Atlanta, Georgia-USA

W. Ken Harmon

Dr. Ken Harmon a fost decan al Coles College of Business din cadrul Kennesaw State University, Atlanta, Georgia-USA, a doua cea mai mare scoala de afaceri din Georgia, incepand din iulie 2009, si este in prezent rector si Vice President pentru KSU. Harmon, ocupantul catedrei „Dinos Eminent Scholar Chair of Entrepreneurial Management” si profesor de contabilitate, a lucrat in facultate in cadrul a sapte scoli de afaceri din Statele Unite si a detinut titluri administrative la cinci dintre aceste institutii. Nativ din Memphis, Harmon are un doctorat in contabilitate de la Universitatea din Tennessee. De asemenea, el a primit certificate de la Center for Creative Leadership, Cobb Conducere, precum si cursurile Dale Carnegie in relatii inter-umane si vorbitul in public. Domeniile sale de expertiza includ leadershipul, cultura organizationala, sisteme de informare, precum si strategia. Anterior, el a fost auditor la PricewaterhouseCoopers, a fost presedinte al propriei companii de software si a fost consultant pentru numeroase companii si universitati. Harmon a fost editor de jurnal, autor in numeroase publicatii si a facut parte din 10 echipe de bord editorial. De asemenea, in prezent este membru in consilii consultative la institutii academice din India si Turcia si este membru al consiliului de la Henssler Financial Group.

Madalina Balan

Managing Partner, HART Consulting

Madalina Balan

Este specializata in psihologie organizationala, psiholog, consultant senior si managing partner la HART Consulting. Madalina este certificata in metodologia Hogan Assessments, fiind trainer pe Romania si Republica Moldova in aceasta metodologie. Cu  o experienta de peste 10 ani ca trainer si consultant in resurse umane, Madalina a gestionat variate proiecte de talent management, selectie si dezvoltare pentru numeroase organizatii romanesti si multinationale.

Vlad Bog

HR Director Microsoft Romania

Vlad Bog

A contribuit la dezvoltarea afacerilor in Romania pentru o serie de companii multinationale  semnificative, cum ar fi R.J.Reynolds Tobacco (in prezent JTI), DHL International, The Coca-Cola Company, Vodafone si Microsoft Romania.Cu Coca-Cola Eurasia Group (intre anii 1997-2009), Vlad Bog si-a imbogatit cariera pe plan international in calitate de director de Talent si Dezvoltare Organizationala, dar si din pozitia de director al Universitatii Coca-Cola prezenta in 43 de tari grupate dupa mai multe zone geografice (cum ar fi Zona Balcanica, fosta Uniune Sovietica, Orientul Mijlociu, Eurasia si India).Printre realizarile sale profesionale, merita mentionate proiectele de proiectare si de management al strategiilor de beneficii si compensatii implementate intr-o multitudine de tari (cu cele mai diferite conditii economice: de la stabila la hiperinflationista)in diverse medii legale; proiectarea si punerea in aplicare a unui cadru unitar al politicii de Compensare pentru 21 de tari;conducerea unor proiecte deosebit de complexe de recrutare si selectie cu acoperire pe 4 continente; construirea si organizarea procesului de dezvoltare al competentelor pentru un grup de 37 de tari; precum si proiectarea si implementarea Universitatii Coca-Cola pentru Eurasia Group, (format din 43 de tari), in Coca-Cola Company. Vlad Bog este in prezent Director de Resurse Umane al Microsoft Romania.

Adela Jansen

Director Executiv Resurse Umane, BRD Groupe Société Générale

Adela Jansen

Adela Jansen este Director Executiv Resurse Umane al Grupului BRD- Groupe Societe Generale, unul dintre cei mai mari angajatori din sistemul bancar romanesc, cu cca  9.000 de angajati. Adela s-a alaturat echipei BRD din octombrie 2003 si are experienta in management in diverse domenii de activitate, printre care: resurse umane, vanzari, marketing, comunicare, business development si logistica. In perioada 2003-2008, ea a ocupat  timp de 5 ani pozitia de Secretar General al BRD – Groupe Société Générale, coordonand relatia cu actionariatul companiei ,cadrul normativ intern , divizia de comunicare interna si externa, CSR, cea de calitate, administrarea investitiilor  pe termen lung ale bancii, strategia de asigurari din cadrul BRD si nu numai. In 2008, o data cu preluarea departamentului de Resurse Umane, Adela a coordonat tranzitia de la perioada de dezvoltare la noul context economic, aliniind toate politicile si procesele la noua strategia de business a companiei, folosindu-se de experienta anterioara din diferite industrii: servicii, telecomunicatii, logistica, hotelarie si banking. Este membra a  Boardului HR Club, a Asociatiei Romane a Profesionistilor in Relatii Publice, a European Professional Women Network, Board of Advisors AIESEC si Romanian Business Leaders. Se implica activ, atat pe plan personal cat si pe plan profesional,  in  proiecte de CSR si de educatie a studentilor si orientare in cariera, deruland proiecte de mentoring si consiliere. Adela a  absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare din Bucuresti, un program EMBA si numeroase cursuri de specialitate, in tara si in strainatate, fiind si mediator  autorizat. 

Sergiu Negut

Senior Consultant Wanted Transformation Consultancy

Sergiu Negut

Este absolvent al doua facultati: Universitata Politehnica din Bucuresti si Academiei de Studii Economice si ulterior al programului de MBA, INSEAD (Franta). Incepand cu 1994, el a activat in sectorul comercial din industria otelului, avand rolul de a optimizare costurile de achizitie pentru marii utilizatorii de otel din regiune.Dupa experienta INSEAD, el a intrat in industria farmaceutica / biotehnologie, coordonand din Austria si Elvetia proiectului de extindere in Europa Centrala si de Est (CEE) pentru gigantul Amgen Inc. In 2006, s-a intors in Romania si, pana recent, a ocupat pozitia de director executiv al Regina Maria / CMU, coordonand o echipain continua crestere si o afacere medicala care a devenit in scurt timp cea mai mare retea privata de servicii medicale. In prezent, el este consultant si antreprenor, detine o serie de investitii de afaceri la inceput de drum.

Lucian Mindruta

Moderator

  • Biografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART Consulting
  • Biografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART Consulting
  • Biografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART Consulting
  • Biografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART Consulting
  • Biografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART Consulting
  • Biografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART Consulting
  • Biografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART Consulting
  • Biografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART Consulting
  • Biografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART Consulting
  • Biografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART ConsultingBiografie speakeri Editia a 6-a: CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it? - HART Consulting

Completarea acestui formular de inscriere la Conferinta “CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it?”, organizata de HART Consulting, reprezinta acordul dvs. pentru procesarea datelor in vederea emiterii facturii fiscale necesare achitarii taxei de participare. Prezentul formular tine loc de contract intre parti. Download formular

 

 

Organizatori

HART Consulting
Hogan Assessments

Parteneri principali

Romanian Software
CEO Clubs
Revista Cariere
HR Manager
Eventlink360
Romania Insider
Asebuss MBA
Manager Express
Wall Street
Avocatnet.ro
Forbes Romania
EPWN Romania
Portal HR
Business Edu
Business Review
Lacerta Winery
BNI Romania
Eurostudia
Tu socializezi cu Hart?
Facebook Hart Consulting Twitter Hart Consulting LinkedIn Hart Consulting YouTube Hart Consulting